23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Risk Manager

Periode(r)
Løpende opptakelse

Alle bedrifter, uavhengig bransje og sektor, har et behov for en bevisst, proaktiv risikoledelse og en sikker risikostyring. En vesentlig del av Risk Manager-ansvaret er derfor å kommunisere risikopolitikk og prosesser for bedriften og bygge risikobevissthet blant ansatte.

Gjennom en konstruktiv bruk av analysemetoder kan resultatene fra risikovurderinger brukes direkte i bedriftens forbedringsarbeid. En dyktig risikoleder støtter organisasjonen med aktuell innsikt som gir økt lønnsomhet og et minimalt risikonivå.

Som Risk Manager har du ansvaret for å identifisere, analysere, evaluere og håndtere muligheter og trusler organisasjonen står overfor. Du må sørge for utarbeidelse og ivaretagelse av kontinuitetsplaner og effektive kontroller for å redusere trusler og utnytte muligheter.
Ved implementering av et styringssystem for risiko iht. ISO 31000 vil en sertifisert Risk Manager sikre høy kvalitet i arbeidet.

Internasjonal sertifisering
Våre kurs er godkjent av Norsk Sertifisering og danner grunnlag for å bli EOQ-sertifisert (European Organization for Quality) som Risk Manager.

For å kvalifisere deg til sertifisering som Risk Manager, må du fullføre våre kurs Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse og Kurs i risikoledelse (KV6) eller eventuelt liknende kurs. Våre kurs holdes i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Etter fullført kursprogram, mottar du kompetansebevis utstedt av Kiwa.

Sertifisering er frivillig. Innfrir du de internasjonale kravene iht. EOQ, kan du melde deg opp til eksamenen via oss og få din personlige sertifisering som Risk Manager (Risikoleder).

Fordeler med en Risk Manager-sertifisering
Vi opplever høy stå-prosent og får gode tilbakemeldinger fra våre uteksaminerte kursdeltakere. De sier det faglige påfyllet fra kursene gir en økt trygghet og sikkerhet i kvalitetsarbeidet og en evne til å se muligheter og løsninger med nye øyne. Deltakerne opplever også at tittelen har tyngde og fungerer som et sterkt kvalitetsstempel som inviterer til stor respekt i arbeidslivet.

Mer informasjon

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo

Send til en kollega

0.032