23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Quality Lead Auditor

Periode(r)
Løpende opptakelse

Som Quality Lead Auditor blir du i stand til å revidere og vurdere overensstemmelse og ytelse til et ISO 9001-basert styringssystem, enten som tredjepart eller andre parts kvalitetsrevisjonsleder. Du kan også lede det interne teamet av kvalitetsrevisorer i gjennomføring av interne revisjoner. 

En vesentlig del av rollen din som Quality Lead Auditor er å sikre at internrevisjonen overholder gjeldende standarder, forskrifter og veiledning (som eksempelvis iht. ISO 19011). Du skal også sikre at de påfølgende rapportene er rettferdige, upartiske og nyttige i forhold til videre forbedringsarbeid i bedriften. 

Internasjonal sertifisering
Våre kurs er godkjent av Norsk Sertifisering og danner grunnlag for å bli EOQ-sertifisert (European Organization for Quality). 

For å få tittel som Quality Lead Auditor, må du fullføre våre kurs Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse, Kvalitetsledelse 2 - Implementering, ledelse og forbedring, samt Revisjonlederkurs eller V190 Revisjonsledelse og HMS-revisjon.  I tillegg må du fullføre 3 valgfrie kurs tilsvarende 40 Kiwa-poeng. Etter fullført kursprogram får du kompetansebevis utstedt av Kiwa.

Sertifiseringen er frivillig. Innfrir du de internasjonale kravene iht. EOQ, kan du melde deg opp til eksamenen via oss og få din personlige sertifisering som Quality Lead Auditor.

Den personlige tittelen som Quality Lead Auditor gir deg også mulighet til å jobbe som revisjonsleder hos et sertifiseringsorgan.  

Vil du vite mer?
Les mer om innhold og krav til de ulike titlene og sertifiseringene Kiwa tilbyr her: Kvalitetslederskolen.

Fordeler med en Quality Lead Auditor-sertifisering
Vi opplever høy stå-prosent og får gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. De rapporter at det faglige påfyllet fra kursene gir en økt trygghet og sikkerhet i kvalitetsarbeidet. Deltakerne opplever også at tittelen har tyngde og fungerer som et sterkt kvalitetsstempel som inviterer til respekt i arbeidslivet.

Undervisnings adresse

Oslo
Norge

Send til en kollega

0.063