23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Quality Auditor

Periode(r)
Løpende opptakelse

En Quality Auditor (QA) eller kvalitetsrevisor er ansvarlig for alle aspekter i en intern revisjon av et kvalitetssystem. Det vil si revisjonsplanlegging, implementering, tilbakemeldinger og revisjon etter behov. Som Quality Auditor er du sterkt delaktig i å forbedre kvaliteten på tvers av organisasjonen og sørge for at kundene opplever en stabil ytelse i produkter og tjenester.

For å kunne fastslå et kvalitetssystems tilstrekkelighet og mangler på en profesjonell måte, er det vesentlig å forstå standarder og prinsipper for revisjon og revisjonsteknikker for å undersøke, stille spørsmål, evaluere og rapportere.

Våre kurs er godkjent av Norsk Sertifisering og danner grunnlag for å bli EOQ-sertifisert (European Organization for Quality). Du kan ta kursene i Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi holder også bedriftsinterne kurs, hvis dere ønsker dette.

For å få tittel som Quality Auditor, må du fullføre våre kurs Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse og Revisjonlederkurs.  Ved fullført kursprogram får du kompetansebevis utstedt av Kiwa. 

Internasjonal sertifisering
Sertifiseringen er frivillig. Innfrir du de internasjonale kravene iht. EOQ, kan du melde deg opp til eksamenen via oss og få din personlige sertifisering som Quality Auditor.

Les mer om innhold og krav til de ulike titlene og sertifiseringene Kiwa tilbyr her: Kvalitetslederskolen.

Fordeler med en Quality Auditor-sertifisering
Vi opplever høy stå-prosent blant våre kursdeltakere og får gode tilbakemeldinger fra våre uteksaminerte kursdeltakere. Det faglige påfyllet fra kursene gir en økt trygghet og sikkerhet i kvalitetsarbeidet. Deltakerne opplever også at tittelen har tyngde og fungerer som et sterkt kvalitetsstempel som inviterer til respekt i arbeidslivet. 

Mer informasjon

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo

Send til en kollega

0.062