23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Kvalitetsledelse 2 – Implementering, ledelse og forbedring

Periode(r)
Løpende opptakelse

For å lykkes med kvalitetsledelse må ledelsessystemet være skreddersydd for bedriften. Vi lærer deg hvordan du implementerer og videreutvikler ledelsessystemer i samsvar med kravene til ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Vi belyser også hvor viktig det er at systemene integreres i virksomhetens strategi og dermed bidrar positivt til at bedriften når sine mål.  

Du lærer metoder, teknikker og verktøy for å bygge opp, implementere og lede et velfungerende ledelsessystem. Du vil også lære hvordan du gjennomfører prosesskartlegging og hvilke krav ISO setter til dokumentasjon og utarbeidelse av dette.

Sist, men ikke minst ser vi på hvordan interne revisjoner kan og bør brukes som effektive ledelsesverktøy for å sikre kontinuerlig forbedring. Du blir også i stand til å analysere og sammenstille data som kan anvendes i bedriftens beslutningsprosesser og får en bedre forståelse for hvordan du skaper en god forbedringskultur.

Undervisningen er lagt opp med en god fordeling av teori, gruppearbeid og diskusjoner blant deltakerne.

Du kan ta kursene i Oslo, Stavanger, Bergenog Trondheim.

Forkunnskaper
Kurset bygger på Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse.

Det er ikke et krav, men vi anbefaler at du har grunnleggende kompetanse om kvalitetsledelse og ISO 9001 før du melder deg på dette kurset.  Kurset inngår i Kvalitetslederskolen, men kan også tas individuelt eller holdes som bedriftsinternt kurs. 

Internasjonal sertifisering
Etter å ha fullført dette kurset og Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse, mottar du kompetansebevis som "Kvalitetskoordinator". 

Alle våre kurs i Kvalitetslederskolen er godkjent av Norsk Sertifisering og danner grunnlag for å bli EOQ-sertifisert (European Organization for Quality).

Dette kurset danner grunnlag for to ulike internasjonale og personlige sertifiseringer du kan oppnå gjennom Kvalitetslederskolen: Quality Manager og Quality Lead Auditor.

Mer informasjon

Du kan ta kursene i Oslo, Stavanger, Bergenog Trondheim.
Les mer om innhold og krav til de ulike titlene og ISO-sertifiseringene Kiwa tilbyr her.

Mer informasjon

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo

Send til en kollega

0.031