23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Sertifiseringskurs for Arbeidsmiljøleder

Periode(r)
Løpende opptakelse

Vil du bli landets første sertifiserte arbeidsmiljøleder iht. ISO 45001:2018? Lær hvordan du bevisst og systematisk jobber med arbeidsmiljøledelse for å sikre at lovkrav og de ansattes krav ivaretas og hvordan din bedrift oppnår en kontinuerlig forbedring av arbeidsmiljøet gjennom effektive ledelsesverktøy.

Du får kunnskap om arbeidsmiljøledelse iht. ISO 45001:2018 og hvordan du bruker kravene i standarden til å skape godt lederskap og et effektivt ledelsessystem som inkluderer arbeidstakernes medvirkning. Vi tar for oss risikoforhold i arbeidsmiljøet og hvordan du effektivt bidrar til en god sikkerhetskultur og reduksjon av fysiske, kjemiske og psykososiale risikoforhold på arbeidsplassen din.

Rollen som Arbeidsmiljøleder
Som arbeidsmiljøleder har du ansvaret for å identifisere, analysere, evaluere og håndtere muligheter og trusler organisasjonen står overfor. Interne revisjoner er et effektivt ledelsesverktøy for kontinuerlig forbedring av virksomhetens arbeidsmiljøprestasjoner. Vi lærer deg hvordan du utarbeider og ivaretar kontinuitetsplaner og effektive kontroller for å redusere trusler og utnytte muligheter.

Det er også en vesentlig del av arbeidsmiljøleder-ansvaret å kommunisere arbeidsmiljøpolitikk til alle nivåer av organisasjonen og bygge risikobevissthet blant de ansatte. En dyktig arbeidsmiljøleder bistår organisasjonen sin med aktuell innsikt som gir et godt arbeidsmiljø, høy arbeidsmoral, økt lønnsomhet og et minimalt risikonivå.

Sertifisering Arbeidsmiljøleder iht. ISO 45001:2018
Kurset er godkjent av Norsk Sertifisering og gir teoretisk grunnlag for å bli sertifisert arbeidsmiljøleder. Sertifiseringen er frivillig. Ønsker du å gå opp til sertifiseringseksamen, melder du deg opp til denne via Kiwa.

 

Undervisnings adresse

Oslo
Norge

Send til en kollega

0.048