23948sdkhjf

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk tilbyr stansning

Tilbys
Utløper
31. desember 2023

125 tonns Smålandsstenar presse med full overvåkning og stort pressebord.

Som en av landets eldste stansefabrikker har KMG erfaring som få andre i bransjen i dag kan henvise til. Fabrikken ble etablert i 1917 av Karl M. Gulbrandsen. Navnet har det vært en selvfølge å beholde gjennom alle disse årene da dette er et navn de fleste i bransjen kjenner.

I vår produksjon kan vi tilby serieproduksjon av deler i ulike maskiner som stanselinjer, ileggspresser og automater. De fleste av pressene hos KMG er utstyrt med avansert overvåknings- utstyr som sikrer rett kvalitet.

Råvarene som benyttes er bla. coil i ulike materieler (0,1 - 4,0mm), plater, stenger og profiler. Vi produserer gjerne i kundens eksisterende verktøy, eller om det er et nytt produkt, så utvikler vi nye verktøy etter kundens spesifikkasjoner.

Vi har spesialisert oss på masseproduksjon med årsbehov/seriestørrelse fra 1.000 og opp til flere millioner enheter, men kan også hjelpe til med prototyper og mindre serier.

KMG har et godt samarbeide med bedrifter som utfører sveising, plaststøping, overflatebehandling, montering ol., og kan derfor tilby totalløsninger og et bredt spekter av tjenester.
Utbyder
Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS
Skjærvaveien 8
1466 STRØMMEN
Norge

André Oliver Heramb
Telefon: +47 63847000
Fax: +47 63847001

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.141