23948sdkhjf

UVC SLUSER – reduserer risikoen for forurensning i ren sone

Tilbys
Utløper
4. oktober 2022

Fokus på hygienekravene i næringsmiddelindustrien har skapt større interesse for overgangene mellom rene og urene soner og dermed sluser som lenge har blitt brukt i f.eks. legemiddelindustrien.

Hensikten med sluser er å fjerne forurensningen som oppstår når mennesker, paller, verktøy, emballasje, lastebiler etc. overføres fra de urene til rene sonene. Ved å dekontaminere mennesker eller gjenstander når de passerer slusen fra den urene sonen, reduseres risikoen for å bringe utilsiktet mikrobiologi inn i den rene sonen. Og det kan ofte være en virkelig fornuftig og god investering.

Et eksempel på en enkel hverdagsoppgave med høy risiko for forurensning kan være når en ekstern håndverker må jobbe i en ren sone. Håndverkeren må gå gjennom de vanlige prosedyrene for å bevege seg inn i den rene sonen. Men hva med verktøyet? Det har f.eks. vært i en bil, på et verksted eller i andre bedrifter, og blir kanskje brakt inn i en ren sone i en forurenset sekk. Her vil en sluse - f.eks. en desinfeksjonsboks bygget i henhold til kravene og størrelsene som trengs - kunne løse et ellers åpenbart forurensningsproblem.

Hos FHS Scandinavia har vi forskjellige løsninger for sluser. Avhengig av utfordringen kan vi tilby teknologier basert på UV-C eller LED UV. Teknologien eksisterer og er dokumentert, det avgjørende er at den passer til akkurat din utfordring! Basert på de angitte spesifikasjonene kan vi beregne hvor mye UV som trengs for å oppnå et ønske om f.eks. Log 1 eller Log 5 reduksjon. Med andre ord er dosering helt avgjørende for å nå det ønskede målet.

Ring oss eller

sjekk nettstedet vårt,

så kan vi hjelpe deg med å finne den riktige løsningen.
Utbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.125