23948sdkhjf
Del siden
Tilbys

Kiwa tilbyr internrevisjon og revisjon av leverandører iht. ISO 19011

Utløper
22. juli 2023

Revisjoner et blant de viktigste ledelsesverktøyene bedriften har for å sikre at alle ledelsessystemer er godt etablert, etterleves og fungerer best mulig. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og andre systemstandarder setter krav til at bedriften regelmessig skal gjennomføre internrevisjoner. Er  bedriften din ISO-sertifisert,  har dere altså krav på dere om interne revisjoner for å beholde ISO-sertifiseringen(e).

Interne revisjoner kan og bør derfor brukes som et effektivt støtteverktøy og bidragsyter til beslutninger på områdene kvalitet, miljø, HMS, risikostyring, virksomhetsstyring og kontroll.

Vi ser at våre kunder, som baserer sine beslutningsprosesser på data og analyser fra internrevisjoner, har en bedre forståelse for hvordan de sikrer en kontinuerlig forbedring, skaper merverdi, opprettholder høy kvalitet og beholder et stabilt omdømme i samfunnet. 

Våre rådgivere har lang erfaring og spisskompetanse innen revisjon iht. den anerkjente internasjonale ISO- standarden 19011:2018 (Retningslinjer for revisjon av ledelsessystemer).

De er alle sertifiserte Quality Lead Auditor og kan bistå din bedrift med å gjennomføre internrevisjon av ledelsessystemer iht. ISO 9001 (kvalitetsledelse), ISO 14001(miljøledelse) og ISO 45001 (arbeidsmiljø/ HMS Internkontroll).

Dersom din bedrift skal revidere egne leverandører, kan vi også hjelpe til med dette.

Flere av våre kunder velger også å hente oss inn som støttespiller i prosessen, slik at de kan bruke internrevisjonen til å forberede seg på en tredjepartsrevisjon fra et sertifiseringsorgan. 

Les mer om hvordan Kiwa kan bistå din bedrift med internrevisjon og revisjon av leverandører her, eller ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Alle våre rådgivningstjenester er uavhengig av våre sertifiseringstjenester.  

Send til en kollega

0.047