23948sdkhjf

Maskinering fra Mekanisk Service Halden

Tilbys
Utløper
17. april 2019

Se hele bedriftsprofilen

Mekanisk Service Halden utfører maskinering av spesialproduserte maskindeler og komponenter til en rekke bruksområder i et maskineringsverksted på 1250m². Vi har en moderne, variert og fleksibel maskinpark, og har et utvalg av både CNC-styrte maskiner og manuelle maskiner innenfor både dreiing og fresing. De CNC-styrte maskinene programmeres med hjelp av Edgecam, i kombinasjon med SolidWorks, Inventor, Fusion 360, PolyWorks og SpaceClaim. Vi har også dyktig personell, maskiner og programvare for å utføre trådskjæring, mobile målinger og 3D-skanninger.

Stor maskinering

Vi kan produsere dreide detaljer opp til 2300mm i diameter, lengder opp til 15.000mm og vekt på 50 tonn, og freste detaljer opp til 3000mm x 1500mm x 1200mm og vekt på 8 tonn.

Balansering

Vi har utstyr og kompetanse til å balansere de aller fleste rotortyper, enten det er pumpehjul, vifter, valser, turbiner, anker eller svinghjul. Uansett om målingen gjøres i vår egen benk (Schenck) på vårt verksted eller som en del av feltbalansering ute hos kundene våre, kan vi sikre jevn gange og kontinuerlig drift før problemene oppstår.

Håndterer store rotorer

På verkstedet håndterer vi rotorer fra noen kilo opptil en diameter på Ø2500 mm, lengder opp til 14 meter og vekt på opptil 20 tonn. Vi balanserer både statisk og dynamisk, og til ønsket toleranse.

Prototyper og mindre serier

Vi har lang erfaring med produksjon av alt fra enkeltstående og skreddersydde komponenter og mindre serier, men kan også håndtere større volum av deler. Våre kunder har alltid et behov for å få hjelp når produksjonen stopper. På grunn av dette behovet har vi satset på å opparbeide oss en stab med rutinerte medarbeidere og fleksibelt produksjonsutstyr. Vi kan derfor tilby deg som kunde tjenester fra en bedrift som har spesialisert seg på korte omstillingstider.

 

Les mer >>
Utbyder
Mekanisk Service Halden AS
Svinesundsveien 338
1788 Halden
Norge

Telefon: +47 69194880
Fax: +47 69194889


Se nettsiden
Se flere kompetanser
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.111