23948sdkhjf

Mobil måling og 3D-skanning fra Mekanisk Service Halden

Tilbys
Utløper
17. april 2019

Se hele bedriftsprofilen

Mobile målinger og 3D-skanninger

Vi kan måle dimensjoner på opptil 160 meter (80 meter i alle retninger) med ekstrem nøyaktighet (0,015 mm på 2 meters volum) i tillegg til å utføre 3D-skanninger. Målesystemet består av en Laser Tracker, en 2.7 meters målearm og en 3D-skanner. Disse tre enhetene kan synkroniseres slik at de arbeider som ett målesystem i samme koordinatsystem. Hele målesystemet er mobilt og kan enkelt tas med til kunde dersom dette er mer hensiktsmessig for det enkelte oppdrag. Utstyret er tilpasset for og kan enkelt transporteres med bil, båt eller fly.

Ved å ha denne kombinasjonen av enheter kan vi f.eks. måle opp store eller små produkter underveis i eller etter produksjon, rette opp maskiner og utstyr, kalibrere utstyr i bevegelse (f.eks. robotbevegelser), kontrollere utstyr eller omgivelser for å dokumentere eventuelle endringer (f.eks. setninger eller andre bevegelser) i tillegg til en rekke andre bruksområder.

Reverse Engineering

Ved bruk av vårt målesystem kan vi blant annet 3D-skanne produkter for videre å produsere ferdige 3D-modeller av produktet. 3D-modellene blir spesialtilpasset slik at de effektivt blant annet kan brukes direkte i produksjon. Videre kan vi f.eks. produsere en kopi av et produkt i våre verksteder, levert sammen med en ny 3D-modell.

Videoer om målesystemet:

Les mer >>
Utbyder
Mekanisk Service Halden AS
Svinesundsveien 338
1788 Halden
Norge

Telefon: +47 69194880
Fax: +47 69194889


Se nettsiden
Se flere kompetanser
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.13