Maskinering, mobil måling og 3D-skanning fra Mekanisk Service Halden

Tilbys
Opprettet
Utløper
31. desember 2018

Se hele bedriftsprofilen

Mekanisk Service Halden utfører maskinering av spesialproduserte maskindeler og komponenter til en rekke bruksområder i et maskineringsverksted på 1250m². Vi har en moderne, variert og fleksibel maskinpark, og har et utvalg av både CNC-styrte maskiner og manuelle maskiner innenfor både dreiing og fresing. De CNC-styrte maskinene programmeres med hjelp av Edgecam, i kombinasjon med SolidWorks, Inventor, Fusion 360, PolyWorks og SpaceClaim. Vi har også dyktig personell, maskiner og programvare for å utføre trådskjæring, mobile målinger og 3D-skanninger.

Mobile målinger og 3D-skanninger

Vi kan måle dimensjoner på opptil 160 meter (80 meter i alle retninger) med ekstrem nøyaktighet i tillegg til å utføre 3D-skanninger. Målesystemet består av en Laser Tracker, en 2.7 meters målearm og en 3D-skanner. Disse tre enhetene kan synkroniseres slik at de arbeider som ett målesystem i samme koordinatsystem. Hele målesystemet er mobilt og kan enkelt tas med til kunde dersom dette er mer hensiktsmessig for det enkelte oppdrag. Utstyret er tilpasset for og kan enkelt transporteres med bil, båt eller fly.

Ved å ha denne kombinasjonen av enheter kan vi f.eks. måle opp store eller små produkter underveis i eller etter produksjon, rette opp maskiner og utstyr, kalibrere utstyr i bevegelse (f.eks. robotbevegelser), kontrollere utstyr eller omgivelser for å dokumentere eventuelle endringer (f.eks. setninger eller andre bevegelser) i tillegg til en rekke andre bruksområder.

Reverse Engineering

Ved bruk av vårt målesystem kan vi blant annet 3D-skanne produkter for videre å produsere ferdige 3D-modeller av produktet. 3D-modellene blir spesialtilpasset slik at de effektivt blant annet kan brukes direkte i produksjon. Videre kan vi f.eks. produsere en kopi av et produkt i våre verksteder, levert sammen med en ny 3D-modell.

Videoer om målesystemet:

Stor maskinering

Vi kan produsere dreide detaljer opp til 2300mm i diameter, lengder opp til 15.000mm og vekt på 50 tonn, og freste detaljer opp til 3000mm x 1500mm x 1200mm og vekt på 8 tonn.

Prototyper og mindre serier

Vi har lang erfaring med produksjon av alt fra enkeltstående og skreddersydde komponenter og mindre serier, men kan også håndtere større volum av deler. Våre kunder har alltid et behov for å få hjelp når produksjonen stopper. På grunn av dette behovet har vi satset på å opparbeide oss en stab med rutinerte medarbeidere og fleksibelt produksjonsutstyr. Vi kan derfor tilby deg som kunde tjenester fra en bedrift som har spesialisert seg på korte omstillingstider.

Balansering

Vi har utstyr og kompetanse til å balansere de aller fleste rotortyper, enten det er pumpehjul, vifter, valser, turbiner, anker eller svinghjul. Uansett om målingen gjøres i vår egen benk (Schenck) på vårt verksted eller som en del av feltbalansering ute hos kundene våre, kan vi sikre jevn gange og kontinuerlig drift før problemene oppstår.

Håndterer store rotorer

På verkstedet håndterer vi rotorer fra noen kilo opptil en diameter på Ø2500 mm, lengder opp til 14 meter og vekt på opptil 20 tonn. Vi balanserer både statisk og dynamisk, og til ønsket toleranse.

Les mer >>
Utbyder
Mekanisk Service Halden AS
Svinesundsveien 338
1788 Halden
Norge

Telefon: +47 69194880
Fax: +47 69194889


Se nettsiden
Se flere kompetanser
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.268