23948sdkhjf

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk tilbyr sveising

Tilbys
Utløper
31. desember 2023

KMG

tilbyr

sveising

med Tig, Mig, elektrode og bolt sveising. KMG sveiser alt fra flatt, rundt, vinkel, firkant stål, rustfritt, aluminium og syrefast. Og alt fra tynn til tykkplate produksjon i små og store serier.

TIG
MasterTig MLS3000 er beregnet på industriell bruk med egenskaper spesielt egnet for tilsettmaterialer som aluminium og rustfritt stål. Tig maskinen til KMG opererer på maksimalt strømstyrke 300 A (amper), både AC (vekselstrøm) for aluminium og DC (likestrøm) for rustfritt, stål og syrefast.

MIG
Kempomat 2500 og Kempomig 3500 sveisemaskinene er designet for profesjonell bruk, solid kvalitet og et rykte bygd på pålitelighet. Ved å kun bytte tråd i maskinen kan man sveise rustfritt, stål og aluminium.

Bolt Sveising
Bolt sveising er svært rask, enkel og sikker metode for innfestning av gjengebolter, hodebolter, stifter og braketter. Dette er en annen type form for punktsveising der en bolt eller spesielt utformet mutter sveises på et annet metall. Sveisemutteren har en flens med små punkter som smelter for å danne sveisen. Boltene har en egen utforming som gir maksimal innsmelting i arbeidet.
Utbyder
Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS
Skjærvaveien 8
1466 STRØMMEN
Norge

André Oliver Heramb
Telefon: +47 63847000
Fax: +47 63847001

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.156