23948sdkhjf

Larveføtter, arbeidsbelysning, maskinsko, verktøy, arbeidsmatter og kraner

Tilbys
Utløper
31. desember 2022

LEN NORTOOL AS har agenturer på Arbeidslamper fra sunnex, larveføtter fra boerkey, maskinsko fra sunnex, verktøy fra C.K tools, arbeidsmatter fra sunnex og kraner fra vetter krantechnik.

Vi kan tilby gode priser på våre produkter.

Arbeidslampene er produsert for å tåle mye støy og vær. Bruksområdene er mange som karbordbelysning på båter(dimmer og rødt glass), kjøretøy, maskin industrien, militære og marine mijøer. Vi har både led og halogen til alle typer belysning.

Larveføtter fra boerkey er det vi som har agenturet på i Norge. Larveføttene kom til verden i starten av 50-tallet og er like populære i dag, som den så dagens lys. Larveføttene brukes innen offshore og industri, for å gi bevegelighet til elementer som tak, broer, kraner, gruver mm.

Maskinsko fra Sunnex har vi også agenturer på, og brukes for å stabilisere maskiner. Vi har alle mulige varianter som kan brukes både til nivellering og vibrasjoner eller begge deler.

Så har vi verktøy fra C.K tools som har kvalitet som øremerke. De har eksistert i over 100 år og kan faget sitt. Trenger du spesialverktøy så ta kontakt så fikser vi det også.

Vi har også kraner fra vetter. De kan komme i forskjellige varianter etter behov. Vi kan også skaffe rotomax som gir en sikker og praktisk rotering av uhåndterlige deler. Elementene som roteres kan stoppes i alle posisjoner.

Og til slutt selger vi arbeidsmatter til kontorer, butikk, hotell, verksteder og miljøer der det er nødvendig å avlede statisk elektrisitet.

Ta gjerne kontakt med oss, eller besøk vår hjemmeside.

 
Utbyder
LEN NORTOOL AS

LEN NORTOOL AS
Melkeveien 2A
0779 Oslo
Norge

Lars Erik Nielsen
Telefon: +47 90179477

Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.252