23948sdkhjf
Del siden

Vink Norway AS

1.september 1954 startet en Nederlandsk forretningsmann ved navn M.A. Vink enkeltmannsvirksomheten VINK.  M.A. Han drev VINK fra sitt hjem i Oosterbeek. Han begynte å selge plastrør og -rørdeler fra sin lastebil.

I ekte pionerstil la M.A. Vink all sin tid og energi i å overbevise omverdenen om alle plastens fordeler, og i mai 1954 kunne han høste fruktene av alle sine anstrengelser og slå dørene opp for M.A. Vink N.V. i den hollandske byen Arnhem. Her slo det unge firmaet sin kommersielle verdi fast, og viste ytterligere sitt mot ved å tilføye ordet ”Kunststoffen” (plast) i firmaets navn, og det var ikke tvil om hva firmaets spesialistfelt var. Sortimentet bestod først av plastrør og rørdeler. Dessverre omkom M.A. Vink i en tragisk bilulykke allerede i 1965 og opplevde derfor aldri, hvordan hans familie videreutviklet firmaet til det VINK, vi kjenner i dag. Det første lageret i Nederland ble etablert i 1965, hvor sortimentet ble utvidet til også å omfatte plast halvfabrikata.

På slutten av 60-tallet etablerte VINK seg internasjonalt, fra å være et lite enkeltmannsforetak har det utviklet seg til å bli VINK Gruppen med 1000 medarbeidere og etablert i 11 europeiske land.
VINK har siden sin grunnlegging hatt omdømme for å være en kundeorientert organisasjon, som ibåde tilbyr plastmaterialer av topp kvalitet og har kvalifiserte medarbeidere, som sikrer den korrekte kundespesifikke rådgiving. Kvaliteter, som opp igjennom årene har bidratt til våre kunders suksess og som uten tvil er en vesentlig årsak til, at VINK i 2004 kunne feire sin 50 års fødselsdag.

Vinks 60 års jubileum 
I 2014 var det 60 år siden VINK ble grunnlagt som plastleverandør. Siden den gang har VINK slått fast sin posisjon som en av de største og mest troverdige leverandører av plast halvfabrikata i Europa. 

Vink Norway AS i Norge ble etablert i 1977 og ble i 1994 en del av VINK Gruppen. Først var vi på Kolbotn, før vi i 2008 flyttet til våre nåværende lokaler på Bjørnerud i Oslo.I 2011 ble VINK Norway AS avd. Rogaland etablert.

Vi i VINK ønsker å levere plast og plastbaserte løsninger, hvor plast kan anvendes med fordel.

Her i VINK leverer vi ikke bare plastprodukter. Våre dyktige medarbeidere besitter unik kompetanse om plast og bruken av plast. Vi kan være med fra ide til gjennomføring.
Vi i VINK ønsker å levere plast og plastbaserte løsninger, hvor plast kan anvendes med fordel.

Vink Norway AS
Bjørnerudveien 8
1201 Oslo
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.048