23948sdkhjf
Del siden

FiReCo AS

Helt siden 1991 har FiReCo vært en pålitelig partner på ingeniørtjenester innenfor konstruksjon og analyse av lettvektskonstruksjoner.
I dag er FiReCo en ledende bedrift på komposittkonstruksjoner og leverer ingeniørtjenester innenfor mange forretnings- og anvendelsesområder, både i Norge og i utlandet.

Vår kunnskaps- og erfaringsbase omhandler hele verdikjeden: fra inngående kjennskap om bruk av standarder, regelverk og forskrifter, via avanserte statiske og dynamiske konstruksjonsanalyser til moderne produksjonsteknologi. Dette gjør at vi kan tilby pålitelige og kostnadseffektive tjenester til våre kunder. FiReCo kan bidra i alle faser av et prosjekt: fra innledende mulighetsstudier og material evalueringer, via innledende design og konstruksjonsfaser til byggeoppfølging, verifikasjon og sluttdokumentasjon.

Andre områder hvor FiReCo kan tilby ekspertise er innenfor konstruksjon og verifikasjon av militære plattformer, og ikke bare begrenset til komposittmaterialer. FiReCo har kunnskap og erfaring innenfor: sjokk og blast, brann, ekstreme miljølaster, sjødyktighet, kravspesifikasjoner, kontraktsutforming, byggeledelse og testprogrammer for evaluering av krav og måloppnåelse.

Referanselisten, som omfatter mer enn 600 små og store suksessprosjekter, innenfor en rekke markedssegmenter, underbygger bedriftens kapasiteter og gjennomføringsevne.

Vår kunnskap innenfor brannsikkerhet identifiserte et gap innenfor komposittkonstruksjoner. Det var bakgrunnen for dannelsen av vårt datterselskap XFire i 1993.

FiReCo AS
Storgata 15
1607 Fredrikstad
Norge
Org. nr.: NO960177177

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032