23948sdkhjf

Ultrafilter Skandinavien ApS

ultrafilter Scandinavia er et online selskap som tilbyr et bredt spekter av filtreringsprodukter for trykkluft, væsker, gass og vannbehandling. Vi har lager i Danmark og distribuerer derfra til hele Skandinavia og det meste av verden.

ultrafilter Scandinavia er en del av Ultrafilter Group. Vi har hovedsakelig produksjon i Tyskland,

Du kan kjøpe direkte på lokale nettsteder for enkeltland/språk, og informasjon om våre produkter, datablad er tilgjengelig på nettstedene. Styrken vår ligger i i tilpassede filtreringsløsninger, og om nødvendig vil en av våre dyktige konsulenter alltid være glad for å arrangere et møte. Vi tilbyr også service- og filterendringer på eksisterende installasjoner.

Vi har mange typer trykkluftfilter som er kompatible med trykkluftsystemer av alle typer og merker. Vi tilbyr også trykklufttørkere, inkludert adsorpsjonstørkere, membrantørkere og kjøletørkere, og har også autobatterier, trykkluftbeholdere, olje-vann separatorer, sykloner, etterkjølere og mye mer for trykkluft.

Vi tilbyr alle typer væskefiltrering inkludert posefiltre, støpte dybdefiltre, plisserte absolutte filtre, membranfilter, rustfrie stålfiltre og mange flere typer. Vi har lang erfaring innen matindustri, metallbearbeiding, OEM-produksjon, off-shore-applikasjoner og energibransjen, i tillegg til mange generelle industrielle applikasjoner som kjølevæsker, løsemidler og alt behov for prosessvann. Vi har et bredt produktsortiment med FDA og EC 1935/2004 godkjenninger. Vi filtrerer også drikkevann.

I gass er våre nitrogen- og oksygengeneratorer blant de beste i markedet, med ekstrem høy produksjonsstabilitet, muligheten til å justere produksjonsvolum og svært lave energi- og servicekostnader. Vi har også filtre og adsorpsjonstørkere for bruk med metan, biogass og andre gasser.

Vannbehandlingsprodukter som Omvent Osmose og ultrafiltrerings- og mykgjøringsanlegg til industriell bruk.

ultrafilter Scandinavia - din partner for TOTAL FILTRATION MANAGEMENT

 

Fakta om Ultrafilter Skandinavien ApS

Adresse
Ultrafilter Skandinavien ApS
Sunekær 1
5471 Søndersø
Se på kart

Region
Danmark
Syddanmark
Nordfyns Kommune

Telefon: +45 82 30 30 20

Org. nr.: DK32931472

P nummer: 1016042680

Ansatte: 7

Sertifikater: ISO 14001, ISO 9001:2015

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Per Johnsen Per Johnsen
Tittel: CEO

Send til en kollega

0.125