23948sdkhjf
Del siden

Plastmaskiner Thomas Thiis AS

Plastmaskiner Thomas Thiis AS er en totalleverandør av maskiner til norsk plast- og næringsmiddelindustri. Alle medarbeiderene har ingeniørfaglig bakgrunn og sterk kompetanse som leverandør og rådgiver innen maskinindustrien. Uavhengig av hvilke produkter du produserer og hvilke systemer du bruker kan Plastmaskiner Thomas Thiis hjelpe deg å finne riktig løsning.

I 1889 startet Thomas Thiis, som var utdannet apoteker, som selvstendig næringsdrivende ved å selge essenser til bryggerier og mineralvannfabrikker. Virksomheten ble etter hvert utvidet til å omfatte rekvisitta og maskiner. På 60-tallet begynte firmaet også å satse på utstyr til plastindustrien, og grunnlaget for virksomhet i dag ble lagt. Denne virksomheten har i dag ekspandert og de leverer nå alle typer maskiner til plast- og næringsmiddelindustrien.

Selskapet ble registrert som AS i 1963, og i 1972 tok Jan Graff over firmaet. Han drev frem til 2003, da Tore Hage og Paal Hage tok over firmaet. Siden den gang har Plastmaskiner Thomas Thiis sett en stadig utvikling i etterspørsel og de er stolte av å levere totalløsninger til den norske plast- og næringsmiddelindustrien.

Plastmaskiner Thomas Thiis AS
Teglverksveien 83
3057 Solbergelva
Norge
3

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031