23948sdkhjf

Mezonic AS

Mezonic er spesialister på utvikling av innovative plastprodukter. Vi hjelper små og store bedrifter med produktutvikling, prototyper og plastplastproduksjon. Om du vil finne en ny løsning på et problem eller forbedre en gammel løsning, kan vi hjelpe deg. Sammen med vårt dyktige team Grepi Plast AS og Pavels Innovation AS har vi omfattende bransjeerfaring og høy teknisk kompetanse. Vi har lang erfaring innen teknisk design og materialteknologi som gjør oss til en viktig bidragsyter for kundene våre.

Mezonic startet i 1998 med en visjon om å lage nyskapende og kostnadsbesparende løsninger og systemer for både store og små bedrifter. I dag gjør vi i tillegg egne satsninger på områder der det ligger god forretning i å lansere innovative produkter og løsninger. Vi har i samarbeid med Grepi Plast AS og Pavels Innovation AS utviklet en rekke produkter for blant annet Armaturjonsson, Schneider Electric, Bayer Health Care, Georg Fischer og Benarx Solutions.

For Benarx Solutions utviklet vi en fuktighetssensor til bruk i eksplosjonsfarlige miljøer der man ikke kan benytte elektriske utstyr. Her benyttet vi oss av et plastmateriale som utvider seg opp til 900 % når fuktighet tilføres. Noen andre av produktene vi produserer er vannstoppventiler til smarthus, festeplugger for lettbetong, sportsflasker og lekkasjesikre drikkekopper for barn, og avfallsbeholder til alt fra matavfall til farlig avfall. Les mer om våre samarbeid under kundecase.

Grepi Plast AS produserer plastprodukter på fabrikken og har omfattende kompetanse innen polymermaterialteknologi og sprøytestøping. Pavels Innovation AS bidrar med alt fra industriell design til produktutvikling.

Vi tar samfunnsansvar og miljøet på alvor, og streber hele tiden etter å utvikle miljøvennlige løsninger som sikrer at ikke giftige eller skadelige materialer ender opp ute i naturen. Vi er blant annet medlem i Grønt Punkt og tar del i Operation Clean Sweep for å forhindre at plastpellets kommer ut i naturen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Fakta om Mezonic AS

Adresse
Mezonic AS
Sandakerveien 138
0484 Oslo
Se på kart

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 22120292

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Trond Heier
Direkte telefon: +47 97044544

Send til en kollega

0.078