23948sdkhjf

Oldroyd AS

HVEM ER VI
Oldroyd® er en utviklings- og produksjonsbedrift som holder til i Kragerø kommune. Vi produserer våre egne patenterte, vanntette og drenerende membraner av ulike plasttyper til bygg og anlegg.

ERFARING
Vi har langsiktige distribusjons- og markedsføringsavtaler av egne produkter med både nasjonale og internasjonale aktører i privat og offentlig sektor. I noen tilfeller produserer vi til kunder for salg i deres eget navn. Gjennom dette nettverket er vi i Oldroyd® i stand til å opprettholde kontinuerlig kontakt med markedet, og yte god service og support ved å gjenkjenne og respondere til de individuelle behov kundene har.  

TEKNOLOGI
Oldroyd® har utviklet sitt eget produksjonsutstyr og Oldroydsystemet, inkludert flere produksjonsteknikker, er patentert. Denne innovative tilnærmingen til produktutvikling har ført til et vidt spekter av nye produkter som brukes i mange ulike næringssektorer.

VISJON
Oldroyd® utvikler og produserer vanntette og drenerende membraner til bygg og anlegg. Oldroyd® AS skal være ledende innen utvikling og produksjon av plastmembraner.

Fakta om Oldroyd AS

Adresse
Oldroyd AS
Isdammen 25
3962 Stathelle
Se på kart

Region
Norge
Telemark
Bamble

Telefon: +47 35987550

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Are Raknes

Send til en kollega

0.145