23948sdkhjf

Plastmaskiner Thomas Thiis AS

Plastmaskiner Thomas Thiis AS er en totalleverandør av maskiner til norsk plast- og næringsmiddelindustri. Alle våre medarbeidere har ingeniørfaglig bakgrunn og sterk kompetanse som leverandør og rådgiver innen maskinindustrien. Uavhengig av hvilke produkter du produserer og hvilke systemer du bruker kan vi hjelpe deg å finne riktig løsning.

I 1889 startet Thomas Thiis, som var utdannet apoteker, som selvstendig næringsdrivende ved å selge essenser til bryggerier og mineralvannfabrikker. Virksomheten ble etter hvert utvidet til å omfatte rekvisitta og maskiner. På 60-tallet begynte firmaet også å satse på utstyr til plastindustrien, og grunnlaget for vår virksomhet i dag ble lagt. Denne virksomheten har i dag ekspandert og vi leverer nå alle typer maskiner til plast- og næringsmiddelindustrien.

Selskapet ble registrert som AS i 1963, og i 1972 tok Jan Graff over firmaet. Han drev frem til 2003, da Tore Hage og Paal Hage tok over firmaet. Siden den gang har vi sett en stadig utvikling i etterspørsel og vi er stolte av å levere totalløsninger til den norske plast- og næringsmiddelindustrien.

Fakta om Plastmaskiner Thomas Thiis AS

Adresse
Plastmaskiner Thomas Thiis AS
Teglverksveien 83
3057 Solbergelva
Se på kart

Region
Norge
Buskerud
Nedre Eiker

Telefon: +47 32 84 84 50

Kontaktpersoner

Tore Hage

Send til en kollega

0.072