23948sdkhjf

Baca Plastindustri AS

Vi leverer plastfolieprodukter av høy kvalitet til industri, bygg, transport og fiskeri i hele landet. Vi er ledende innen dampsperre og innovatør på radonsikring.

Våre kunder kjenner oss for høy leveringssikkerhet, kort reaksjonstid samt vilje til å fremstille produkter etter kundens spesifikke ønsker. Vi er en bedrift hvor innovasjon og fokus på miljø er viktig, noe som vises i vår aktive deltakelse i Grønt Punkt og utvikingen av gjenbruksposen «Handlepose«.

Radonsystemet Rad(on) utviklet vi i mars 2012 og er markedets sikreste radonsystem i bruksgruppe B.

Vi produserer bæreposer og har en av markedets beste trykkmaskin fra Bielloni med opp til 8 fargers topp kvalitetstrykk.

 

Pionerbedriften Bacaplast
 
Baca Plastindustri AS ble grunnlagt i 1948. Bedriften var blant de aller første i Norge som tok i bruk moderne metoder og utstyr for produksjon av plastfolie. I forhold til andre bransjer har vi ikke en høy alder, men innen plastindustrien er vi en pionèr i Norge.

Resultatet i dag er at Baca besitter en unik kompetanse innen fremstilling og bearbeiding av plastfolier. Våre kunnskaper om råvaretyper og om valg av riktig materiale til riktig bruk er unike.

Baca er et helt norsk-eid selskap, med ca. 40 ansatte.
I 1966 tok vi i bruk en produksjonshall, lager og kontorbygning på Ulsmåg, ca. 12 km syd for Bergen sentrum. Etter den tid er fabrikkbygningene modernisert og utbygget flere ganger. Senest i 2001, da en ny moderne produksjonshall ble tatt i bruk. Vi satser mye på å holde maskinparken i god stand, både når det gjelder vedlikehold og oppdatering.

Leverandørkompetanser

Fakta om Baca Plastindustri AS

Adresse
Baca Plastindustri AS
Ulsmågvegen 20
5224 Nesttun
Se på kart

Region
Norge
Hordaland
Bergen

Telefon: +47 55 92 77 77

Org. nr.: NO951654515

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Erik Pettersen
Direkte telefon: +47 91148059

Malin Flesland

Send til en kollega

0.104