23948sdkhjf

Leica Geosystems AS

Leica Geosystems og Scanlaser har 5 salgskontorer i Norge. Vi er lokalisert i Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim.

"Hva om veihøvelen på 25 tonn, som legger siste grunnlag på veien gjennom bygda di, ikke kunne kjøre med cm-presisjon? Hva om tuneller ble bygget uten at man visste hvor tunnnelløpet skulle gå ? Hva om broer ble bygget uten at broutleggerne møttes på midten? Hva om kommunen din ikke kunne følge med på endringer i steinmassene i lia ovenfor der du bor?

Leica Geosystems | Scanlaser sine produkter har blitt brukt til å bygge, måle og grave det meste av det du ser rundt deg. Bygninger, veier, broer og tunneler er ofte omfattende prosjekter laget med hjelp av store maskiner som skal levere nøyaktig presisjon. Alt for at veien du kjører på skal være rikitg dosert, for at gulvet du går på skal være i vater, for at broen du kjører over skal møtes på midten.. Banalt? Nei, det er ikke banalt. Det er nøyaktighet, presisjon og kvalitet!

Scanlaser og Leica er de to sterkeste varemerkene innen moderne geodesi og maskinkontroll i Norge i dag. Med Hexagon AB som felles morselskap er Scanlaser as besluttet fusjonert inn i Leica Geosystems as. Du vil møte de samme ansiktene og de samme produktene som tidligere, og som ett, stort slagferdig selskap vil service og support være vår styrke.

Leica Geosystems og Leica Technology | Mikrofyn sine produkter er verdensledende innenfor:
- Geodesi
- Maskinkontroll
- Laser
- Laserskanning
- GIS
- Håndholdte avstandsmålere

Av selskapets 60 ansatte jobber 17 med service, support og maskininstallasjoner. Selsapets øvrige ansatte er fordelt på salg og kontorfunksjoner ved våre 4 avdelingskontorer i Norge.

Fakta om Leica Geosystems AS

Adresse
Leica Geosystems AS
Svein Oftedalsvei 10
0952 OSLO

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 22821200

Org. nr.: NO942216076

Kontaktpersoner

Andreas Almaas
Andreas Torsvik
Dagfinn Solvik-Olsen
Tittel: Market Segment Manager Georadar Nordic
Direkte telefon: +47 93048141
Elena Bjanes
Leica Geosystems AS
Direkte telefon: +47 22821200
Shiar Baban
Tittel: Salgsingeniør
Direkte telefon: +47 92851429

Send til en kollega

0.11