23948sdkhjf

Nå starter Polykemi Inc. produksjon i USA

Produksjonen i den nye fabrikken i USA er nå i gang. Dette betyr at Polykemi Group nå har fire egne produksjonsenheter på tre forskjellige kontinenter.

– Dette er Polykemi Groups største enkeltinvestering noensinne og interessen fra det amerikanske markedet er veldig stor, sier Johan Hugoson, CEO Polykemi Inc.

Amerikanska Polykemi Inc. er et heleid datterselskap av det svenske familieselskapet Polykemi AB. Selskapet har vært representert på det amerikanske markedet siden 2013, og etter 10 år åpnes nå den første egne produksjonsenheten i Gastonia, utenfor Charlotte i North Carolina.

Videre vekst

– Dette legger grunnlaget for at Polykemi Group skal kunne vokse videre på det nordamerikanske kontinentet og endelig er det nå på tide å starte virksomheten for alvor, sier Johan Hugoson.

Polykemi Group har investert rundt 200 millioner svenske kroner i den nye satsingen, og allerede i løpet av det første året vil rundt 20 ansatte ha vært ansatt i det amerikanske selskapet. Polykemi Inc. starter opp med to produksjonslinjer bestående av ekstrudere med henholdsvis 75 mm og 92 mm diameter.

Når Polykemi Group nå har egen produksjon i USA, kan selskapet selv produsere de samme plastblandingene i Nord-Amerika som selskapet allerede gjør i Asia og Europa. På denne måten sikrer Polykemi Group at kundene får samme materiale, uavhengig av produksjonssted.

– Vi garanterer kundene samme høye kvalitet på tilpassede plastblandinger basert på både nye og resirkulerte plastråvarer som leveres fra alle våre fabrikker, sier Johan Hugoson.

Polykemi Group med egen produksjon på tre kontinenter

I 55 år har Polykemi Group vært vellykket i sin produksjon av tilpassede plastblandinger. Takket være solid erfaring og kontinuerlig utvikling kan selskapet hjelpe kundene med å gjøre det optimale valg av materiale til sine produkter.

– Vi tar til orde for materialsmarte valg, det vil si materialer av høyeste kvalitet, med optimal kostnadseffektivitet og med lavest mulig miljøbelastning, uten at det går på bekostning av funksjon eller kvalitet, sier Johan Hugoson.

Polykemi vil presentere flere selskapsnyheter om veksten i det nordamerikanske markedet i nær fremtid.

Kilde: Pressemelding fra Polykemi

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079