23948sdkhjf

Astrup lanserer resirkulerte plastmaterialer av høy kvalitet

Astrup AS har som mål å redusere det miljømessige fotavtrykket og øke bærekraften i sine kunders bransjer. Derfor samarbeiderAstrup tett med blant annet. Röchling Industrial, en av verdens ledende produsenter av plastmaterialer.

Resirkulering av plastavfall er en sentral byggestein for en bærekraftig økonomi.

Bruk av resirkulerte materialer reduserer forbruket av fossile råvarer.

Bærekraft og ingeniørkunst hånd i hånd

«Samtidig skal vi ha fokus på de tekniske kravene til våre kunder. Bærekraft og ingeniørkunst går hånd i hånd for at vi skal fortsette å gi våre kunder skreddersydde, holdbare løsninger for deres individuelle behov», heter det på Astrups hjemmeside.

Röchling-ReLoop er en produktfamilie med resirkulerte materialer av høy kvalitet. Med dette utnyttes verdifulle ressurser og lukker materialkretsløp. Det brukes her avkapp fra Astrups kunder og fra Röchlings egen produksjon, samt returavfall etter forbruk (post-consumer) til å produsere nye produkter.

Röchling ledende leverandøren av bioplast og resirkulerte materialer 

Astrups leverandør Röchling Industrial har som mål å bli en av de ledende leverandørene av bioplast og resirkulerte materialer innen 2035. Franz Lübbers, medlem av Röchling gruppens hovedstyre, og ansvarlig for bærekraft, forklarer:

- Vi jobber aktivt for å legge et sterkt grunnlag for Röchling sin fremtid. Som et familieeid selskap er vi forpliktet til å fremme bærekraft for å bevare planeten vår og Röchling- gruppen for fremtidige generasjoner. Vi har derfor til hensikt å øke andelen av våre produkter som er bærekraftige og dermed spare ressurser. Sammen med våre kunder ønsker vi å gjøre materialstrømmene våre effektive og etablere tilpassede resirkuleringssykluser.

Han forteller også at for dette formålet vil det bli åpnet flere bedriftseide gjenvinningsanlegg i fremtiden.

Kilde: Astrups hjemmeside

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125