23948sdkhjf

Rempro AS overtar Formvac AS på Hellesylt

To virksomheter i Stranda kommune forener krefter. Eier og ledelse i Formvac har valgt å trappe ned, og fant at Rempro i Liabygda var en god match for å videreføre og videreutvikle virksomheten.

Rempro, som har sin virksomhet i tilliggende bransje, med utnyttelse av komposittmateriale som sin styrke, ser gode synergier og utviklingspotensialer gjennom dette kjøpet.

Sammenfallende verdigrunnlag

- Sammenfallende teknologi, kunder og verdigrunnlag, blant annet på bærekraft, var blant de viktige driverne for at vi ser store muligheter gjennom denne konstellasjonen, sier daglig leder i Formvac, Kjell Opsvik og eier av Rempro, Stein Inge Rem.

-Å bygge industriarbeidsplasser i regionen, ved å utnytte og utvikle konkurransekraft gjennom kompetanse, bidrar til å utvikle både mangfold og lokalmiljø. Dette er en viktig drivkraft for oss og er en viktig del av vår bærekraft perspektiv og det lokale samfunnsansvaret vi ønsker å ta, sier ny daglig leder og nå eier i begge selskapene, Stein Inge Rem.

Inn- og utland

Formvac vakuumformer plastkomponenter til industrikunder i inn- og utland, i stor og økende grad basert på resirkulert materiale. Rempro, som har hatt sterk og lønnsom vekst over flere år, har suksess med et stort spekter av produkter innen kompositt med lang levetid, og fokus på bærekraftig livssyklus, til flere bransjer i inn- og utland.

Samlet får selskapene en omsetning på ca. 50 mill. kroner i første omgang, men forventer vekst. Tidligere ledelse i AS Formvac, Kjell Opsvik og Marit Sæten Opsvik, blir med i driften en periode framover og Kjell Opsvik blir også med i det nye styret for AS Formvac. Styreleder for begge selskapene blir Leif Magne Klubbenes, som også har vært styreleder i Rempro de siste årene.

Kilde: Pressemelding fra Formvac

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Reddet tre Svalbardrein fra å sulte ihjel i plastgarn
Norsk Industris konjunkturrapport for 2023: Rekorder og usikkerhet
Hallingplast satser på solceller
Komplett kuttet plastforbruket
Holder skipene i rute - med slangekontroll fra TESS
Brannfakkel: Klimautslipp kan ikke beregnes, det må måles
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.134