23948sdkhjf

TESS øker eierandelen i Hydraspec

TESS øker eierandelen til 85 prosent i Kristiansand-bedriften Hydraspec, med dette styrker TESS sin posisjon innenfor overhaling og service av sylindere.

TESS befester sin posisjon innenfor sylinderoverhaling og service ved å kjøpe opp majoriteten av aksjene i Hydraspec.

Tidligere har TESS kjøpt opp Sylinderakutten og Hydraulikkteknikk. Nå øker TESS eierandelen i Hydraspec fra 70 til 85 prosent og utvider dermed kapasiteten ytterligere.

Hydraspec administreres av TESS Øst ved regionsjef Nils Lauvlid, som også er påtroppende styreleder i firmaet.

– Det siste oppkjøpet er del av en strategisk satsning for å utvide og styrke servicetjenester innen hydraulikk og sylindere. Med Hydraspec dekker vi hele behovet i markedet, inkludert de største sylindrene, sier Lauvlid.

Styrker salgsapparatet

Hydraspec tilbyr tjenester innen sylinderoverhaling, service og bygging av hydrauliske anlegg samt andre tilhørende tjenester innen trykktesting, flushing, slangeproduksjon, industrirørlegging, og utleie av utstyr on- og offshore.

TESS-firmaet er basert i Kristiansand, som utgjør et viktig knutepunkt for store aktører innenfor hydraulikk, samt Olje & Gass.

– Vi går inn med ny daglig ledelse og styrker salgsapparatet for å betjene kundenes behov for overhaling og service/vedlikehold av sylindere, sier Lauvlid.

Ny daglig leder

Påtroppende daglig leder for Hydraspec er Daniel Ribbing. Han fortsetter samtidig som leder for Sylinderakutten. Det legges opp til et aktivt samarbeid blant TESS-firmaene for å dele kunnskap samt utnytte og øke total kapasitet i verksteder og serviceressurser.

Hos Hydraspec blir det en vesentlig utvidelse av kapasiteten, med en tredobling av arealet med tilhørende fasiliteter.

– Det innebærer blant annet krankapasitet for å kunne foreta overhaling av de største sylinderne på markedet, avslutter Lauvlid.

Kilde: TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126