23948sdkhjf

Aqua Nor 2023 blir tredagersmesse

Neste år arrangeres Aqua Nor over tre dager, fra tirsdag 22. til torsdag 24. august. Det har styret i Stiftelsen Nor-Fishing besluttet, etter et sterkt ønske fra utstillerne over tid.

Både Aqua Nor og søstermessen Nor-Fishing kommer til å gjennomføres over tre dager i fremtiden.

Styret deler utstillernes inntrykk av at dette kommer til å øke kvaliteten på messen i sin helhet – og gi tre kompakte og fullspekkede dager med Aqua Nor-opplevelser.

Det er spennende å presentere denne nyheten for utstillerne våre, som har ønsket seg denne endringen over tid. Vi ser frem til tre produktive messedager, og gleder oss til det vi mener blir tidenes beste utgave av Aqua Nor, sier Kristian Digre, daglig leder i Stiftelsen Nor-Fishing.

Åpningstider og studentdag

Åpningstidene for de tre messedagene kommer til å være som tidligere: Dørene til Trondheim Spektrum åpner klokken 10:00 og lukkes 17:00.

Fredag, kjent som studentdagen, har vært en viktig dag for rekruttering i bransjen. Siden fredag utgår som messedag flyttes studentdagen til torsdag, og denne endringen vil forhåpentligvis skape enda flere gode møter mellom de som er etablert i bransjen og fremtidens skarpeste havbrukshoder.

Aqua Nor-konferansen kickstarter messen

Aqua Nor-konferansen sparkes i gang mandag 21. august – og konferansens fagprogram fortsetter deretter gjennom messedagene i Trondheim Spektrum.

Kilde: Aqua-Nor

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Møte om internasjonal plastavtale startet
Bodø-bedrift «reddet» av Vartdal Plast
Gravlys av plast blir til mikroplast
JSW åpner hovedkvarter i Europa
Vartdal Plast i tospann med Paroc
Rørbloggen: Dette er viktig å vite om PE-sveisemetoden SHP – High Pressure
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.078