23948sdkhjf

Arvid Nilsson blir nå totalleverandør til TESS

TESS Teknisk faghandel har valgt Arvid Nilsson som totalleverandør av festemidler. Avtalen innebærer at alle TESS’ kunder nå har muligheten til å kjøpe produkter fra hele det brede sortimentet til Arvid Nilsson.

Det store felles fokuset på kvalitetsprodukter samt på miljø og bærekraft gir et sterkt samarbeid mellom Arvid Nilsson og TESS.

- Vi er svært glade for den nye avtalen med TESS, sier Annika Folkesson, adm.dir. i Arvid Nilsson.

Passer bra inn

- TESS er en forhandler der hele Arvid Nilssons konsept passer svært bra inn. Produkter av høy kvalitet, tilgjengelighet i hele Norge og et stort fokus på bærekraft og miljø. Takket være vårt nye eierskap der ledergruppen eier Arvid Nilsson, har vi kunnet få til dette samarbeidet som gir store muligheter for oss til å nå enda bredere ut med produktene våre på det norske markedet.

TESS er Norges markedsledende tekniske leverandør for segmentene olje og gass, havbruk, entreprenør, industri og offentlig sektor. Med mer enn 130 servicesentre dekker TESS hele Norge med butikker.

Enkelt valg

- Arvid Nilssons brede kvalitetssortiment og deres fokus på miljø og bærekraftige løsninger gjorde det enkelt for oss å velge Arvid Nilsson som leverandør av festemidler. Det sier May-Nina Alstad, direktør for offentlig sektor og markedsføring i TESS.

- TESS prioriterer å velge produkter fra anerkjente kvalitetsleverandører med et stort miljøfokus. Målet er null skade på mennesker og miljø, fortsetter May-Nina Alstad.

Avtalen mellom Arvid Nilsson og TESS har vært i full gang en god stund, og allerede nå er det mulig for TESS’ butikker å fylle hyllene med produkter fra Arvid Nilssons sortiment.

 

Kilde: Arvid Nilsson

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141