23948sdkhjf

Otto Søberg ny styreleder i Partnerplast

Otto Søberg overtar styreledervervet etter Kyrre Olaf Johansen, som fortsetter som styremedlem.

Det nye styret består av Otto Søberg, Patrick Kartevoll, Geir Arne Rao og Kyrre Olaf Johansen.

Otto Søberg har en Master fra Copenhagen Business School i 1984 og har hatt en rekke lederstillinger innen industri, finans og strategi. 

Lang erfaring

Han har lang erfaring som toppleder fra mellomstore og store industri- og kompetansebedrifter slik som Eksportkreditt, Siemens, Kværner, Aker, Agility Group, Wood Group med flere, samt tunge verv i bl.a. Kværner, Yara, Hyon, Grenland Group og Norsk Industri. Hans erfaring er hentet fra bedrifter med hovedsete i Norge, men med betydelig internasjonal tilstedeværelse og eksportrettet aktivitet.

- Denne industrielle bakgrunnen i kombinasjon med sterk motivasjon for å skape lønnsom vekst gjennom å utvikle organisasjoner og bedriftskultur, er en veldig riktig match for de ambisjoner ledelsen, styret og eierne i Partnerplast har for de kommende årenesier avtroppende styreleder Kyrre Olaf Johansen.

Høy kompetanse

- Jeg ser veldig frem til å ta fatt på rollen som styreleder i PartnerPlast. Dette er en meget spennende bedrift med svært høy kompetanse, med leveranser av avanserte produkter til en rekke bransjer. Selskapet har en meget kompetent ledelse og stab av medarbeidere som sammen med sterke eiere, danner et godt grunnlag for en videre utvikling av selskapet fremoveruttaler påtroppende styreleder Otto Søberg.

 

Kilde: Partnerplast

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.328