23948sdkhjf

Nytt strategisk samarbeid gir prosjekt i Norge

RubiNord har siden september 2020 levert formstøpte komponenter i gummi og silikoner samt deltatt i design- og konstruksjonsarbeid til OEM-kunder.

Nå skal et strategisk samarbeide med den svenske metallbedriften Weld2Cast sette turbo på veksten på det skandinaviske marked.

Samarbeidet mellom RubiNord og Weld2Cast har allerede bidratt til nye ordrer, og de to selskapene arbeider nå med et felles prosjekt for en kunde i Norge.

Verdiskaper

- Samarbeidet med Weld2Cast vil uten tvil være en verdiskaper for våre kunder. Framover vil våre kunder kunne få profesjonell rådgivning og kompetanse innen metall- og forpakningsdeler samlet ett sted, akkurat som de også vil kunne få levert fra én leverandør, sier Brian Hoffmann Jørgensen, administrerende direktør for RubiNord, i en pressemelding.

Weld2Cast er en ingeniør- og handelsbedrift, der transformerer sveisede elementer til støpt gods.

Smartere, billigere og bedre

- I vår bransje snakker vi mye om «reverse cost engineering», og hvordan vi hele tiden kan optimalisere et element ved å gjøre det smartere, billigere og bedre. Samarbeidet med RubiNord kommer på toppen av dette, og her er jeg overbevist om at våre kunder vil oppleve enda en positiv forskjell, sier Michael Andersen, innehaver av Weld2Cast.

Han fortsetter:

- Weld2Cast og RubiNord supplerer hverandre utrolig godt, og det er stor synergi på den måten vi utvikler løsninger og tenker forretning på. Mange av de kundene vi arbeider med hver især, har bruk for noe av det den andre kan levere, så fundamentet synes vi er helt optimalt.

Hele verden

Virksomheten, som holder til like utenfor Stockholm, opererer i hele verden og har ansatte i Sverige, Tyskland, Polen og Kina. Nettopp den sterke tilstedeværelsen utenfor for Danmark er et av de områdene, RubiNord ser frem til å bli en del av.

- Der er ingen tvil om at Weld2Cast og spesielt Michael har et sterkt internasjonalt nettverk, som kan være med å sette fart i våre vekst- og ekspansjonsplaner. Ambisjonene for framtiden er store, og vi har fått en spennende start, avslutter Brian Hoffmann Jørgensen.

 

Kilde: Plastforum.dk

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.145