23948sdkhjf

Mann+Hummel selger plastvirksomheten

Det franske risikokapitalselskapet Mutares SE & Co. KGaA, har undertegnet en avtale om å kjøpe Mann+Hummels høytpresterende plastvirksomhet.

Foruten produkter som filtrerings- og separasjonsløsninger inkluderer segmentet grenrør for luftinntak, høytrykksluftledninger og væskebeholdere.

I tillegg har Mutares og Mann+Hummel som en del av avtalen blitt enige om å samarbeide når det gjelder produksjon, noe som kommer til å bidra til en total inntekt på 500 millioner euro.  

Styrker seg mot bilindustrien

Gjennom oppkjøpet styrker Mutares sitt segment Automotive & Mobility. Mann+Hummel og deres virksomhet uppgis å levere til velkjente originalutstyrsprodusenter innem bilindustrien over hele verden. Dessuten kommer Mutares å dra nytte av synergieffekter med LMS och SFC Solutions Group, som sammen kan tilby sine kunder en bred produktportfølje av strøyteformede komponenter og elastomerdetaljer over hele verden. 

Stort synergipotensiale

- Jag er svært glad over å kunne annonsere oppkjøpet av den høytpresterende plastvirksomheten. Med vår kompetanse innen bilindustrien og trenden mot e-mobilitet ser vi nye muligheter og et stort vekstpotensiale for selskapet. Synergipotensialet med LMS och SFC Solutions Group kommer til å gjøre selskapet til en uunnværlig partner innen bilindustrie når det gjelder plast- og plastkomponenter, sier Johannes Laumann, informasjonssjef for Mutares. 

 

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
SP Group klarte ikke å gjenta rekordkvartalet fra i fjor
Coca-Cola investerer i resirkuleringsteknologi for plastemballasje
Aker Solutions med betydelig kabel-kontrakt
Plastteknik Nordic: - Ønsker flere norske deltakere
Kommentar: En nordisk plastmesse uten Norge
Ny avtale sikrer Wastefront full sirkularitet for brukte dekk
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094