23948sdkhjf

Mann+Hummel selger plastvirksomheten

Det franske risikokapitalselskapet Mutares SE & Co. KGaA, har undertegnet en avtale om å kjøpe Mann+Hummels høytpresterende plastvirksomhet.

Foruten produkter som filtrerings- og separasjonsløsninger inkluderer segmentet grenrør for luftinntak, høytrykksluftledninger og væskebeholdere.

I tillegg har Mutares og Mann+Hummel som en del av avtalen blitt enige om å samarbeide når det gjelder produksjon, noe som kommer til å bidra til en total inntekt på 500 millioner euro.  

Styrker seg mot bilindustrien

Gjennom oppkjøpet styrker Mutares sitt segment Automotive & Mobility. Mann+Hummel og deres virksomhet uppgis å levere til velkjente originalutstyrsprodusenter innem bilindustrien over hele verden. Dessuten kommer Mutares å dra nytte av synergieffekter med LMS och SFC Solutions Group, som sammen kan tilby sine kunder en bred produktportfølje av strøyteformede komponenter og elastomerdetaljer over hele verden. 

Stort synergipotensiale

- Jag er svært glad over å kunne annonsere oppkjøpet av den høytpresterende plastvirksomheten. Med vår kompetanse innen bilindustrien og trenden mot e-mobilitet ser vi nye muligheter og et stort vekstpotensiale for selskapet. Synergipotensialet med LMS och SFC Solutions Group kommer til å gjøre selskapet til en uunnværlig partner innen bilindustrie når det gjelder plast- og plastkomponenter, sier Johannes Laumann, informasjonssjef for Mutares. 

 

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
JSW åpner hovedkvarter i Europa
Vartdal Plast i tospann med Paroc
Rørbloggen: Dette er viktig å vite om PE-sveisemetoden SHP – High Pressure
Pris til plastemballasjefilm
Sju av 10 vil ha felles globale regler for å håndtere plastkrisen
Lego-sjefen fikk spesiell utmerkelse fra Hennes Majestet Dronningen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.078