23948sdkhjf

Rekord-kvartal for SP Group

Danske SP Group, som har salgs- og servicekontor i Norge, økte omsetningen med 24 prosent i første kvartal i år sammenliknet med samme kvartal i fjor.

Dermed endte den samlede omsetningen på 720,1 millioner danske kroner, noe som er høyere enn det som er forventet for hele 2022, med en økning på mellom 5 og 15 prosent.

Egne produkter

Ifølge SP Groups kvartalsrapport skyldes økningen primært økt salg av egne produkter. Ebidta endte på 129,7 millioner danske kroner, mens resultatet før skatt ble på 88,0 millioner kroner, noe som er en økning på 22,9 prosent.

- Til tross for korona-pandemien, krigen i Ukraina, global uro, mange markedsutfordringer og volatile råvarepriser ha vi lykkes med å økesalget og driftsinntjeningen igjen i første kvartal. Vi har midlertidig også mange utfordringer foran oss i en verden som forandrer seg raskt, sier konsernsjef Frank Gad i en kommentar til tallene.

Oppjusterer ikke

Til tross for det gode første kvartalet, oppjusterer SP Group ikke forventningene til resten av 2022. Bakgrunnen for dette er at man fortsatt forventer en oppbremsing i økonomien i løpet av året.

Kilde: Plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
SP Group klarte ikke å gjenta rekordkvartalet fra i fjor
Coca-Cola investerer i resirkuleringsteknologi for plastemballasje
Aker Solutions med betydelig kabel-kontrakt
Plastteknik Nordic: - Ønsker flere norske deltakere
Kommentar: En nordisk plastmesse uten Norge
Ny avtale sikrer Wastefront full sirkularitet for brukte dekk
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094