23948sdkhjf

Legos nye campus ble innviet

Etter fem år med bygging feiret Lego denne uka den offisielle åpningen av sitt toppmoderne Lego Campus ved hovedkvarteret i Billund.

Det 54.000 kvadratmeter store bygget er tegnet av C.F. Møller Architects og blir arbeidsplass for om lag 2000 medarbeidere.

Ferdigstillelsen av bygget skjer samtidig som Lego feirer 90 år.

Lekende og inkluderende

Lego Campus er designet som et lekende, inkluderende og samarbeidsorientert miljø, som skal gjøre det mulig for medarbeiderne å utvikle de beste lege-opplevelsenr for barn i hele verden.

En viktig del av Lego Campus er ”People House”, et konsept utviklet i tett samarbeide med ansatte, som gir alle kolleger mulighet for å nettverke og leke i og etter arbeidstiden. De første tankene om People House ble utviklet tilbake i 2014. People House er skapt som et sted for avslapping, inspirasjon og å lade batteriene og har mange forskjellige fasiliteter, blant annet et toppmoderne fitnessområde, kreative verksteder, et Lego ”homestay” for besøkende medarbeidere, en kino, utendørs park og aktivitetssoner, kjøkken til felles matlaging og nettverk og en helseklinikk. Medarbeidernes familier er også velkomne til å benytte fasilitetene.

2000 ANSATTE: Det 54.000 kvadratmeter store bygget er tegnet av C.F. Møller Architects og blir arbeidsplass for om lag 2000 medarbeidere.

- Et stort øyeblikk

- Det er et stort øyeblikk å se vår nye Campus offisielt åpnet etter mange års planlegging og bygging. Mange kolleger har bidraget til å forme en arbeidsplass, som avspeiler våre verdier og innbyr til lek og kreativitet, ikke bare for våre ansatte i Billund, men for alle våre Lego-kolleger over hele verden, som regelmessig kommer på besøk. Vår misjon er å inspirere barn, så det er viktig at vi skaper en levende, lekende arbeidsplass, som gjør det mulig for medarbeiderne å levere inspirerende opplevelser for barn, sier Niels B. Christiansen, adm. dir. i Legokonsernet.

Bærekraft sentralt

Bærekraft har vært sentralt i designet av den nye Campusen. Bygget har oppnådd LEED-sertifsering på gullnivå og er et kontorbygg med lavt energiforbruk, som til dels leveres av solpaneler installert på taket av det nærliggende parkeringshuset.

Kilde: Plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097