23948sdkhjf

Strukturplast-brannen: - Glad ingen ble skadet

Dagen etter brannen hos Strukturplast går produksjonen tilnærmet som normalt igjen. Årsaken til brannen er ikke klarlagt ennå.

Mandag kveld rykket nødetatene ut til Strukturplasts lokaler på Sandane i Gloppen kommune i Vestland fylke.

Heldigvis holder brannvesen og politi til i nabobyggene, og de tre ansatte som var på jobb da brannen startet, gjorde det de skulle for å hindre at brannen spredte seg. Noen den ikke gjorde.

Varslingsrutinene fungerte

- Det viktigste er uansett at ingen ble skadet, og alle varslingsrutiner fungerte akkurat slik de skulle, og mesteparten av produksjonen vår er nå i full drift igjen, sier konsernsjef Frode Lindvik i Bano-gruppen, som Strukturplast er en del av, til Plastforum.

Han kan videre fortelle at bedriften har stort fokus på sikkerhet, og jevnlige brannøvelser. Dette kom godt med da de ansatte klarte å hindre brannen i å spre seg og at den ble slokket.

BRANN: Brannen ved Strukturplast ble raskt slukket mandag kveld. FOTO: STRUKTURPLAST

Avisa Firda var på besøk dagen etter brannen, og kan melde om litt røyklukt og synlige brannskader på en maskin og et forheng rundt den. Ellers er det lite, etter utlufting, som tyder på at det var en brann på stedet kvelden før.

Brannårsak ikke klar ennå

Årsaken til brannen er ikke kartlagt ennå. Politiet opplyser til lokalavisa at det er gjort noen avhør, og man venter på krimteknisk avdeling, som skal gjøre undersøkelser på fredag.

Kilde: Firda

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125