23948sdkhjf

Hold Norge Rent deler ut en million kroner til frivillig aktivitet

I forbindelse med Frivillighetens år kan du søke Hold Norge Rent om støtte til lokale ryddeaksjoner og frivillige aktiviteter knyttet til plast og annen forsøpling.

2022 er Frivillighetens år, og Handelens Miljøfond stiller derfor en million kroner til disposisjon for frivillige som ønsker å bidra med lokale aktiviteter knyttet til forsøpling og ryddeaksjoner. Disse midlene blir nå tilgjengelige gjennom en støtteordning administrert av Hold Norge Rent.

Vil motivere frivilligheten

- Vi setter stor pris på at Handelens Miljøfond stiller disse midlene til rådighet for frivilligheten, og vi håper midlene vil motivere frivillige over hele Norge til å bidra til Frivillighetens år, sier Hold Norge Rents daglige leder Lise Gulbransen. 

- Gjenåpningen av samfunnet, Frivillighetens år og denne støtteordningen gir ryddemiljøet en gylden mulighet til å legge til rette for at flere kan bli med på dugnaden, sier Gulbransen. 

Første søknadsfrist er 27. april

Det kan søkes om støtte til frivillige ryddeaksjoner både langs kysten og i innlandet og til andre aktiviteter knyttet til spørsmål rundt plast og annen forsøpling. Støttebeløpet kan være fra kr. 5 000 og opp til kr. 75 000 per aktivitet.

Støtteordningen åpner for søknader denne uken, og fristen for å søke er onsdag 27. april. Mandag 9. mai åpner støtteordningen for en ny runde med søknader med frist onsdag 8. juni.

 

Kilde: Hold Norge Rent

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Amerikanske forskere kritisk til kjemisk gjenvinning av plast
Resqunit får nye eiere
Röchling utvider tilbudet av bioplast
Reddet tre Svalbardrein fra å sulte ihjel i plastgarn
Norsk Industris konjunkturrapport for 2023: Rekorder og usikkerhet
Hallingplast satser på solceller
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.157