23948sdkhjf

Lederskifte hos Molstad Modell & Form

Etter mange års innsats i selskapet har Tor Henning Molstad, administrerende direktør i Molstad Modell & Form, valgt å tiltre en annen rolle innenfor lokalt næringsliv på Raufoss.

Pål Tåsåsen overtar som administrerende direktør i Molstad Modell & Form med virkning fra 1.april 2022.

Tor Henning Molstad startet Molstad Modell & Form i 1995 og har utviklet selskapet fra å være en enmanns bedrift til et velfungerende selskap. I 2015 solgte han Molstad Modell & Form til PartnerPlast AS, og har siden fungert som administrerende direktør i selskapet. Molstad Modell & Form AS har vokst til en omsetning på over 40 MNOK i 2020 og har i dag 13 ansatte.

Over i en annen rolle

I denne tiden har Tor Henning Molstad bygd opp et nettverk med sterke relasjoner til TotAl gruppen, Total Defence Group og Nordic Additive Manufacturing (NAM) på Raufoss. Han ønsker nå å gå over i en annen rolle innenfor dette næringslivet, blant annet i Nordic Additive Manufacturing (NAM). 

Pål Tåsåsen er i dag produksjonsleder i Molstad Modell & Form og har takket ja til stillingen som ny administrerende direktør i selskapet. Pål har vært ansatt siden 2015 i forskjellige stillinger, og kjenner selskapet godt. Han er utdannet fagskoleingeniør og fagøkonom, er 37 år og har to barn.

Går inn som styremedlem

Tor Henning Molstad vil fortsatt inneha en viktig rolle i selskapet og går inn som styremedlem fra 1. april 2022.

 

Kilde: PartnerPlast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188