23948sdkhjf

Danske Færch kjøper tyske Paccor

Færch har kjøpt den tyske emballasjevirksomheten Paccor Packaging, av equity-selskapet Lindsay Goldberg. Kjøpet er "enda et viktig skritt i iverksettelsen av Færchs langsigtige vekstplan", skriver Færch i en pressemelding.

Kjøpet vil ifølge danske Færch sette ytterligere fart på å nå målet om å produsere bærekraftige emballasjeløsninger til den europeiske meierisektoren.

Paccor, som har hovedkontor i Düsseldorf, tilbyr nemlig en bred portefølje av innovative emballasjeløsninger primært til matvareindustrien. Virksomheten har bygget opp en merkevare, som server kunder med emballasje primært til yoghurt, smør og is.

Felles ambisjon

- Med Paccors sterke posisjon i meierisektoren og vår felles ambisjon om å gjøre matvareemballasje bærekraftig, er Paccor den perfekte matchen for Færch, sier Lars Gade Hansen, administrerende direktør i Færch Group.

Han fortsetter:

- Vi ser frem til å ønske alle våre nye, dyktige kolleger velkommen i konsernet. Når Paccor blir en del av Færch, vil bransjens overgang til sirkulære løsninger sette ytterligere fart på med det målet om at matvareemballasje blir gjenbrukt til ny matvareemballasje av samme kvalitet - igjen og igjen, sier Lars Gade Hansen.

Paccor Storbritannia ikke del av kjøpet

Transaksjonen er betinget av myndighetsgodkjennelse. Paccor UK, inklusiv deres to produksjonssteder, er ikke en del av transaksjonen og forblir hos Lindsay Goldberg.

Paccor har fabrikker i 18 land og er arbeidsgiver for mer enn 3.700 medarbeidere. Det New York-baserte investeringsfirma Lindsay Goldberg kjøpte virksomheten 'Coveris Rigid' i august 2018 og det døpte det om til Paccor.

 

Kilde: Plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094