23948sdkhjf

Martin Lio ny prosjektansvarlig plast i Østerbø

- Vi er glade for å få en så dyktig mann med på laget, sier leder for produksjon og produkt i Østerbø, Steinar Holen.

- Dette er et viktig steg i den videre satsingen for Østerbø på leveranser til landbaserte oppdrettsanlegg samt PEHD-produkt til både havbruk og industri, fortsetter han.

Martin Lio er i midten av 20-årene og har fagbrev som industrimekaniker og plastmekaniker. Han kommer fra stillingen som arbeidsleder i BMO og har flere års erfaring innen bygging av prosessanlegg på landbaserte oppdrettsanlegg. Lio bor i Dalen i Telemark, og Østerbø vil nå etablere et kontor der som base, mens mye av arbeidet hans vil foregå i felt og hos kunde.

NYANSATT: Martin Lio er ansatt som ny prosjektansvarlig plast i Østerbø. FOTO: ØSTERBØ

- Jeg kjenner Østerbø Maskin og området godt etter at jeg var med på utbyggingen av Osland Settefisk på Sørebø. Derfor var det interessant når de lyste ut en stilling som var midt i blinken for meg. Jeg er klar for nye utfordringer og det er kjekt å være med på satsingen på rørsystem vi ser nå, sier Martin Lio.

Satser videre på PEHD-rør og -produkt

Østerbø har de seneste årene utført mange større leveranser av rørsystem både på land og til sjøs, blant annet som totalentreprenør på verdens største landbaserte kveiteanlegg i Ortnevik. Di har rammeavtale på levering av rørledninger for innsug og strømningskanaler til de semilukkede merdene til Ecomerden. Lio begynner i stillingej 1. januar 2022, og skal nå jobbe videre med å få på plass og lede arbeidet med enda flere leveranser til landbasert oppdrett. Her har Østerbø unik kompetanse gjennom mange år i bransjen. 

 

Østerbø Maskin AS er leverandør av løsninger innen utstyr til havbruksnæringen, reservekraft og elektromekanisk produksjon. Bedriften er en del av Østerbø Gruppen og har i dag 34 ansatte fordelt på Østerbø, Sløvåg og snart Dalen.

 

Kilde: Østerbø

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064