23948sdkhjf

Norners nye Polymer Exploration Centre er innflyttingsklart

Snart kan Norner endelig flytte inn i det nye teknologisenteret. Det skjer i løpet av de neste månedene. I dag markeres overdragelsen fra byggefirmaet til Norner.

Norners nye hovedkvarter, Polymer Exploration Centre, ligger ved elvebredden i Porsgrunn, en av de mest spennende industriregioner i verden.

Det er et 4600 kvm moderne internasjonalt forsknings- og teknologisenter for plastindustrien og vil levere forskningstjenester til hele verdikjeden.

Laboratorier

Fasilitetene i det nye senteret omfatter laboratorier for avansert testing av kjemiske og mekaniske egenskaper av polymere og kompositter. Norner har laboratoriepiloter for utvikling ny prosessteknologi og katalysatorevalueringer. Teknologisenteret omfatter også et bredt utvalg av ekstrem holdbarhetstesting av polymermaterialer og en høyteknologisk lab for plastbearbeiding, anvendelser, gjenvinning, og emballasje. Dette vil være et globalt ledende senter for FoU innen polymere, gummi og komposittmaterialer.

- Vårt nye senter vil gi våre kunder en større og bedre opplevelse når de besøker oss. Laboratoriene og produksjonsområdene er designet spesielt for å jobbe med kunder, noe vi tror vil resultere i en enda bedre innovasjon. Sammen, sier adm. dir. Kjetil Larsen.

Bærekraftige polymerløsninger

Polymer Exploration Center er designet for innovasjon av morgendagens bærekraftige polymerløsninger. Norner inviterer til diskusjon og samarbeid ved bruk av deres høyteknologiske maskinpark, avanserte laboratoriet og utstyr.

Norner leverer FoU og tekniske tjenester til ulike industrisegmenter hvor innovative løsninger av plast og kompositter etterspørres. Selskapet ser frem til å ønske kunder velkommen til vårt sitt internasjonale forsknings- og teknologisenter i 2022.

- Det nye senteret har topp moderne fasiliteter, og vi fortsetter å investere i industrirelevante piloter og laboratoriefasiliteter. Jeg ser frem til å ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen inn i vårt nye moderne Polymer Exploration Centre, sier, Ole Jan Myhre, markedssjef, Norner.

Kilde: Norner

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094