23948sdkhjf

Jakter Norges smarteste bedrift

For åttende år på rad leter Norsk Industri og Siemens etter Norges smarteste industribedrift. Nå er jakten i gang!

Målet med konkurransen Norges smarteste industribedrift er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft. At norsk industri er rustet for fremtiden er viktig for landet vårt, og digitaliseringen er avgjørende i kappløpet mot internasjonale konkurrenter.

«Vi vet at fremtidens industri kommer til å skapes med innovasjon, mot og evnen til å tenke nytt. Dette ivaretar arbeidsplasser, skaper nye og gir livskraft til bygder og samfunn i hele Norge. Derfor kårer Norsk Industri og Siemens hvert år Norges smarteste industribedrift, og nå er påmeldingen i gang», heter det i en uttalelse fra Norsk Industri.

Les mer og meld på din kandidat (smartindustri.no)

Nytt av året: Spesialprisen

I Norge finnes det mange nye industribedrifter som er i oppstartsfasen. De tør å tenke nytt og satser innen nye nisjer og på bærekraftige, teknologiske løsninger. Det trenger Norge! Er din bedrift en av disse?

Det er krevende å være i oppstartsfasen, selv når du har en unik forretningside. Derfor har «Norges smarteste industribedrift» satt opp en «Spesialpris» for å fremme fremtidens norske industribedrifter.

Les mer om Spesialprisen (smartindustri.no)

Frist og kåring

Påmeldingsfrist for begge prisene er 30. november 2021.

Vinner av Spesialprisen publiseres på Facebook 15. desember 2021. Vinner av Norges smarteste industribedrift kåres på Norsk Industris konferanse Industri Futurum 31. januar 2022.

 

Kilde: Norsk Industri

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.406