23948sdkhjf

Dansk direktør selger en del av virksomheten videre

24 timer i døgnet var ikke nok til å drive Lynddahl.

Lynddahl A/S har haft en del vekst de seneste tre årene med Rasmus Lynddahl som adm. direktør. Men direktøren måtte til slutt innse at med suksessen følger en pris: Der er ikke lengre nok timer i døgnet til å drive virksomheten.

Derfor selges plastdelen fra til Inter Primo, og Rasmus Lynddahl har samtidig selv valgt selv å slutte som direktør. I stedet har Lynddahl A/S ansatt en person med et annet kjent navn i dansk plastbransje, nemlig Claus Lykke, som direktør. Claus Lykke har de seneste seks årene vært direktør i Primo Danmark.

Claus Lykke tiltrådte stillingen fredag 1. oktober.

- Salget (av den ene delen av virksomheten -red.) skjer fordi vi har valgt å fokusere på våre andre kjerneprodukter i framtiden, forklarer Rasmus Lynddahl til Jydske Vestkysten.

Ifølge avisen omfatter salget 14 ekstruderingslinjer, medfølgende utstyr, en robot i montasjeavdelingen, samt 60 kunder.

Rasmus Lynddahl fortsetter som direktør for LP Holding Ribe A/S, som ifølge CVR-registeret er den legale eier af Lynddahl A/S, mens Rasmus Lynddahl har vært den reelle eier.

 Kilde: plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062