23948sdkhjf

Ny adm. dir. i Jackon Skandinavia

Torben Nielsen er ny administrerende direktør i Jackon Skandinavia.

Torben Nielsen har nesten 20 års fartstid i EPS-bransjen, blant annet som direktør i SCA/DS Smith Flamingo. Han har siden 2015 jobbet i Jackon som salgsdirektør Industri Skandinavia, og tiltrådte som administrerende direktør Skandinavia 1. juni i år. Etter å ha tilbragt mesteparten av livet i Danmark har han nylig bosatt seg i Moss sammen med sin kone. Nielsen overtar etter Hans Petter Olsen som ga seg etter 13 år i selskapet.

- Jackon har alltid hatt ambisjoner. Det er mye spennende som skjer framover; Lansering av effektive og energibesparende produkter til byggebransjen og den tekniske industrien, bygging av fiskekassefabrikk i Alta, nye investeringer og ikke minst økt fokus på prosjekter som reduserer vårt klimaavtrykk, sier han.

- I tillegg overtar jeg en organisasjon med lojale og dyktige medarbeidere. Jeg ser fram imot å utvikle framtidens løsninger, til glede for våre kunder i hele Skandinavia, tilføyer han.

Jackon

FORNØYD: Konsernsjef i Jackon Skandinaiva, Hege Buer, er fornøyd med å ansatt Torben Nielsen som adm. dir. FOTO: JACKON

- Den nye skandinaviske direktøren vil holde fullt fokus på videreutvikling og drift av våre virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, totalt 14 fabrikker, tre salgsselskap og 370 ansatte, sier fungerende konsernsjef og CFO Hege Buer.

- Torben Nielsens faglige kvalifikasjoner, bransjekunnskap og personlige egenskaper gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden er i tillegg en fordel, avslutter Buer.

Historisk sett har Jackon vært i en kontinuerlig positiv utvikling. Nå skal selskapets posisjon ytterligere forankres og strategiene videreutvikles. Selskapet har nylig innsatt ny styreleder, og er i skrivende stund i gang med å finne en ny toppsjef for konsernet.

Kilde: Pressemelding fra Jackon

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

12.672