23948sdkhjf

Bewi Group blir Bewi Cellpack

Bewi Group kjøpte i april i år en majoritetsandel på 51 prosent av emballasjespesialisten Honeycomb Cellpack. I august vurderte selskapet å skifte navn. Honeycomb Cellpack heter nå Bewi Cellpack.

Selskapet produserer bærekraftige og biologisk nedbrytbare beskyttende emballasje til kunder i hele Norden.

- Jeg er glad for å ønske Honeycomb Cellpack velkommen til vår Bewi-familie. Samtidig er jeg stolt over at vi på nytt styrker vårt kundetilbud på markedet, sier Karl Erik Olesen, adm. dir. for Bewi Denmark A/S.  

I kombinasjon md 100 prosent gjenvunnet EPS kommer produktene fra Honeycomb Cellpcak til å gi Bewi en styrket produktportefølje.

Bewi Groups publiserte nylig halvårsresultatet, og det viser at EPS-konsernets nettoomsetning nådde 347 millioner Euro, og et resultat før skatter og avgifter (Ebitda) på 32 millioner Euro.  

- Med kjøpet av Honeycomb Cellpack forbereder vi oss på en framtid der kundene i større grad vil etterspørre papirbaserte emballasjeprodukter, og som er så å si 100 prosent gjenvinnbare og biologisk nedbrytbare. Samtidig øker vi vårt sortiment av materialer innen beskyttende emballasje, noe som er i tråd med vår strategi m å være en komplett løsningsleverandør, sier Olesen.

 

Kilde: plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078