23948sdkhjf

Fra Yara til Tomra

Tomra får nå sin første kvinnelige president og adm. dir. når Tove Andersen tar over etter Stefan Renstrand.

Renstrand har vært adm. dir. i Tomra de siste 12 årene, men takker nå av. Tove Andersen overtar. Hun kommer fra en stilling som Executive Vice President Europe hos gjødselprodusenten Yara.

Tove Andersen kommer til Tomra fra den globale gjødselprodusenten YARA International, som også har hovedkontor i Norge. Der var hun Executive Vice president Europe.

– Tove Andersen er en erfaren leder med bred ekspertise og en pasjon for bærekraft. Hun er sentrert på mennesker og kunder, noe vi tror er ideelt i den utviklingsfasen OMRA er i for tiden. Jeg er personlig veldig glad for at vi kunne få tak i noen av et slikt kaliber og med slik bakgrunn og potensial, sier styreleder Jan Svensson i Tomra.

– Jeg har alltid vært imponert over selskapets kontinuerlige utvikling og den posisjonen de har skapt for seg selv globalt under Stefan Renstarnds lederskap.  Med det økte globale søkelyset på bærekraft, og spesielt sirkulær økonomi, er TOMRA mer relevant enn noen gang før og er prefekt posisjonert for å fortsette å være et suksessfullt selskap. Det som er ekstra spennende med TOMRA er at dette er et teknologidrevet selskap som drives med et formål og leverer på en global skala. De bidrar med en positiv endring i den verdenen vi lever i, sier Andersen i en kommentar.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172