23948sdkhjf

Rekordår for bilbarnestol-produsten Besafe

For bilbarnestol-produsenten HTS Besafe ble 2020 et godt år. Omsetningsrekord og åtte millioner i pluss ble resultatet i «koronaåret».

– Fjoråret ble ett rekordår for oss og aldri før har selskapet omsatt for mer enn hva vi gjorde i 2020. Noe jeg er svært godt fornøyd med, sier bedriftseier Kristian Torgersen til Bygdeposten.

I 2020 endte omsetningen på 400 millioner kroner, noe som er en økning på hele 58 millioner kroner fra året før. I tillegg kan bedriften, som holder til på Sundvollhovet i Krøderen i Viken fylke, notere seg for et driftsresultat i pluss på mer enn 14 millioner kroner. Det positve årsregnskapet for 2020 endte på 8,25 millioner kroner.

Når Bygdeposten spør om hvordan 2021 ser ut, svarer Torgersen at også inneværende år blir et godt år, men at veksten har flatet ut, slik at omsetningen trolig vil ende på samme nivå som i fjor.

Han nevner spesielt mangelen på skipscontainere som en stor utfordring.

HTS, som har aner helt tilbake til 18-tallet, er i dag et større konsern, sm omsetter for om lag 1,4 milliarder kroner. Ved hovedkontoret på Sundvollen er det også produksjon av ulike plastprodukter til flere bransjer. I porteføljen har selskapet varemerker som bilbarnestolen BeSafe, akebrettmerket Hamax, takboksnavnet Packline og hjelmmerkevaren Etto. I tillegg har de ansvaret for Swisseye, Barnas Hus, Voksi, Loyds og Paxster.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203