23948sdkhjf

Østerbø Maskin med femårig samarbeid

Ecomerden og Østerbø Maskin har inngått en fem-årig rammeavtale, der maskin-bedrigten skal levere et PE-rørsystem til de semilukkede merdene til Ecormerden.

– De har solid kompetanse innen havbruk og er i stadig utvikling innan plast-segmentet. Så dette er et samarbeid vi har troen på, sier daglig leder Jan Erik Kyrkjebø i Ecomerden i en pressemelding.

Avtalen gjelder kjøp av PE-plastrør til for eksempel rørledninger for innsug og trømningskanalar. Østerbø vil også ha prosjektansvar knyttet til leveransen av disse PE-produktene. Avtalen er eksklusiv for lukkede merdsystemer og gjelder i første omgang i fem år.

– Vi er glade for å få på plass denne avtalen, sier administrerende direktør i Østerbø Maskin, Richard Cornell, i pressemeldingen.

– Vi har stor tro på konseptet til Ecomerden med bruk av aluminium og plast i semilukkede system. Med denne avtalen legger vi grunnlaget for økt og utvidet samarbeid og tenesteytelse etter å ha jobbet sammen i flere år, fortsetter Cornell.

Han legger til at investering i nytt utstyr og kontinuerleg kompetanseheving av ansatte er noen av tiltakene i satsingen på plast og rørsystem i Østerbø. De har de siste årene utført mange større leveranser av rørsystemer både på land og til sjøs.

Ecomerden utvikler, produserer og leverer lukkede merdsystemer for produksjon av postsmolt og matfisk. Østerbø Maskin leverer lønsinger innen reservekraft, utstyr til havbruksnæringen og elektromekanisk produksjon.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.235