23948sdkhjf

Nok en messe må flyttes

Denne gang er det Advanced Eningeering Gøteborg som skal flyttes – fra opprinnelig september i år til april 2023.

Det er messearrangøren Easyfairs som har bestemt at messen må flyttes – fra 29. til 30. september i år til 19. og 20. april 2023.

Plastnet.se skriver imidlertid at det ikke bare er tidspunktet for messen som skal endres. Messen skifter nemlig sted. Den vil bli holdt i Prioritet Serneke Arena, som er 6800 kvadratmeter stor.

- Å oppfylle alle de kravene som en messe stiller på et anlegg er ikke helt enkelt. Derfor er vi nå veldig glade for å kunne presentere samarbeidet med Prioritet Serneke Arena, sier adm. dir. for Easyfairs i Norden, Joakim Percival.

Parallelt med Advanced Engineering vil også Elektronikkmessen bli arrangert.

- Vi er virkelig glade for den svært gode muligheten til å arrangere disse to messene parallelt i Prioritet Serneke Arena, som er en arena med stort potensiale. Det er mange utstillere som ikke kan vente og har valgt å være med både i Stockholms 2022 og i Gøteborg 2023, sier prosjektleder Helena Crivei til plastnet.se.

Advanced Engineering er Sveriges største møtested med fokus på produktutvikling og sourcing først og fremst for verkstedindustrien.

  

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078