23948sdkhjf

Valgte resirkulert plast fra Partner Plast

Sulzer har valgt PartnerPlast fordi de kan levere produkter i resirkulert plast. Det første produktet er klart for levering til Sulzer. – Dette er en milepæl for Sulzer og helt i tråd med våre visjoner, sier Paal Andersen i Sulzer.

– Vi har ikke møtt noen som har klart å levere i 100 prosent resirkulert materiale til våre pumpestasjoner før vi snakket med PartnerPlast. Å redusere vårt CO2-fotavtrykk er svært viktig for Sulzer, derfor satte vi alt på vent da vi fant ut at PartnerPlast kunne levere deler til vår pumpestasjon i fullverdig resirkulert plast, forteller Paal Andersen, salgsansvarlig på DC&WW Sulzer Pumps Wastewater Norway AS.

Sulzer er spesialister på pumping, omrøring, blanding, separering og påføringsteknologi for væsker av alle typer.

Sulzer produserer egne produkter på ulike lokasjoner i Europa. Al PE-plast som blir produsert i Norge er det nå PartnerPlast som leverer.

– Det passer vårt miljøengasjement som hånd i hanske at PartnerPlast kan levere i 100 prosent resirkulert materiale, sier Andersen.

PartnerPlasts første produkt laget i resirkulert materiale, er en pumpestasjon for avløpsvann levert til Sulzer. Det er ifølge Andersen en liten pumpestasjon beregnet for fritidsboliger. Produktene er lagerført på Norges største pumpelager i Sandvika

– Dette er en stor milepæl for Sulzer i Norge. Samarbeidet med PartnerPlast er som en god kjærlighetshistorie på film og helt i tråd med det vi skal gjøre framover. Helt utrolig bra, sier Andersen engasjert.

Fremoverlente

Samarbeidet med PartnerPlast innebærer også flere produkter som er under utvikling.

– De andre produktene er fortsatt på tegneblokka. Vi støtter oss mye på PartnerPlast, de har mange dyktige folk. Vi kommer med ei ønskeliste og så spiller vi ball fram og tilbake. Vi mener vi har fått en veldig god sparringspartner i PartnerPlast. De er fremoverlente, det passer oss veldig godt for det er vi også. Hvis ikke hadde vi fortsatt brukt standard produkter. Vi var de første som begynte å levere i PE-plast i stedet for glassfiber. Hos oss er miljøaspektet helt sentralt. Med den nye stasjonen PartnerPlast leverer i gjenvinnbar plast er nå hele pumpestasjonen er 100 prosent gjenvinnbart, sier Andersen.

En foregangsbedrift

– Vi erveldig glad for at kundene våre ser at resirkulerte materiale er fornuftig å bruke og at det er et reelt alternativ. PartnerPlast har et stort fokus på gjenbruk av materialer og vil jobbe aktivt for å gi dette enda større fotfeste i framtida. Sulzer er en foregangsbedrift som vi setter veldig stor pris på å samarbeide med, og sammen skal vi videreutvikle dette arbeidet, sier adm. dir. i PartnerPlast, Tom Samuelsen.

 

Kilde: Pressemelding fra PartnerPlast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094