23948sdkhjf

Forbereder en fysisk messe – og en digital messe

Kall det gjerne en hybrid messe. Det er hva Mesago Messe Frankfurt satser på når AM-messen Formnext skal arrangeres til høsten.

Planen er at det skal være en fysisk messe fra 16. til 19. november, og at denne følges opp av en digital messe 30. november og 1. desember.

Det skriver plastnet.se.

Allerede har 351 selskap meldt at de skal være med på messe. Deltakerne kommer fra hele verden. Formnext regnes om en av de ledende messene i verden for additativ produksjon (AM), og neste generasjon av industriproduksjon.

I en pressemelding skriver Mesago Messe Frankfurt at den nåværende trenden og den økende takten i vaksinasjonskampanjer i mange land – inklusiv USA, Storbritannia og Israel - er svært godt nytt. Sannsynligvis vil også landene i Sentral-Europa har vaksinert en stor del av befolkningen mot slutten av sommeren.

- Som arrangør for Formnext i Frankfurt vil vi implementere et grundig hygiene- og smittevernregime for å kunne besøkende og utstillere et sikkert miljø for nære møter, men vi kommer også til å tilby de som ikke kan delta fysisk en webbasert mulighet for å se nyhetene 10 dager senere via Formnext Digital days, opplyser arrangøren i pressemeldingen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11