23948sdkhjf

Partnerplast bidrar til det grønne skiftet

Partnerplast har nylig levert et komplett beskyttelsessystem for kraftkabler.

Kablene skal brukes til å levere elektrisitet fra land til flere oljeplattformer i Nordsjøen. Partnerplast bidrar dermed til å redusere utslippene fra olje- og gassproduksjonen.

Beskyttelsessystemet for kabler – forkortet CPS – er blitt levert til en internasjonal kabel-leverandør, og er planlagt å bli installert i løpet av våren 2021.

Delene i systemet er produsert i både polyuretan og støpejern. Systemet er godkjent for bruk etter flere omfattende tester og godkjenninger. De fleste av produktene vil bli produsert ved Partnerplasts polyuretan-fabrikk i Moelv.

Partnerplast Åndalsnes

PARTNERPLAST: Bedriften med hovedkontor og fabrikk i Ålesund har levert et beskyttelsessystem til krafkabler som skal brukes til olje- og gassnæringen. FOTO: SIVA

- Vi er stolte over å ha fullført et så viktig prosjekt, og bidrar til å minske utslippene fra norsk oljeproduksjon, sier Charl Burger, som er leder ved Partnerplasts avdeling for forretningsutvikling innen olje og gass.

- Det har både vært utfordrende, krevende men også lærerikt. Vi er for tiden i ferd med å bygge opp en prosjektorganisasjon som skal være forberedt på å på seg enda større oppdrag i framtiden, sier han videre.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Amerikanske forskere kritisk til kjemisk gjenvinning av plast
Resqunit får nye eiere
Röchling utvider tilbudet av bioplast
Reddet tre Svalbardrein fra å sulte ihjel i plastgarn
Norsk Industris konjunkturrapport for 2023: Rekorder og usikkerhet
Hallingplast satser på solceller
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.156