23948sdkhjf

Partnerplast bidrar til det grønne skiftet

Partnerplast har nylig levert et komplett beskyttelsessystem for kraftkabler.

Kablene skal brukes til å levere elektrisitet fra land til flere oljeplattformer i Nordsjøen. Partnerplast bidrar dermed til å redusere utslippene fra olje- og gassproduksjonen.

Beskyttelsessystemet for kabler – forkortet CPS – er blitt levert til en internasjonal kabel-leverandør, og er planlagt å bli installert i løpet av våren 2021.

Delene i systemet er produsert i både polyuretan og støpejern. Systemet er godkjent for bruk etter flere omfattende tester og godkjenninger. De fleste av produktene vil bli produsert ved Partnerplasts polyuretan-fabrikk i Moelv.

Partnerplast Åndalsnes

PARTNERPLAST: Bedriften med hovedkontor og fabrikk i Ålesund har levert et beskyttelsessystem til krafkabler som skal brukes til olje- og gassnæringen. FOTO: SIVA

- Vi er stolte over å ha fullført et så viktig prosjekt, og bidrar til å minske utslippene fra norsk oljeproduksjon, sier Charl Burger, som er leder ved Partnerplasts avdeling for forretningsutvikling innen olje og gass.

- Det har både vært utfordrende, krevende men også lærerikt. Vi er for tiden i ferd med å bygge opp en prosjektorganisasjon som skal være forberedt på å på seg enda større oppdrag i framtiden, sier han videre.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078